| AlexandruCurca a întrebat:

Salut, mereu cand am un act sexual ejaculez prea repede, ce sa fac? adica nici bine nu incepem si eu ejaculez, exista ceva ce ajuta la treba asta?

Răspuns Câştigător
| Mak99 a răspuns:

Da,o singura chestie ajuta,ca femeia de langa tine sa aiba rabdare cu tine si daca te iubeste o sa aiba rabdare, ca incet incet sa prinzi incredere in tine mental si apoi sa nu-ti mai faca ea fata sau spate,depinde de preferinte (crede-ma stiu ce zic). Inaintea actului in sine nu te mai gandii ca o sa te termini in secunda doi sau trei,propune-i sa va jucati inainte, un manual, un oral, nu te grabii sa-l bagi la intuneric, exersati inainte, daca tipa nu e incuiata o sa-i placa.Succes si penisus sculatus multus. happy

3 răspunsuri:
| Alinnnstefannn a răspuns:

Inel de penis, o crema ceva ar trebui sa te ajute

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-ar fi o problema. Singura chestie e sa-si revina 'pe pozitie' in maxim 2-3 minute. Ce-ar putea ajuta la asta? Pey mai intai un oral.

| corbulalbrosu a răspuns:

Ejacularea precoce este considerata ca fiind o disfunctie sexuala care se datoreaza starilor intense de excitatie (a surescitarii), a starilor de abstinenta prelungita, dar mai ales din cauza faptului ca probabil ti-ai inceput recent viata sexuala si din acest motiv iti lipseste deocamdata experienta sexuala si nu reusesti sa-ti controlezi starea de excitare. Se considera ca dupa inceperea vietii sexuale si a intretinerii de contacte sexuale numeroase dar mai ales constante si cu una si aceeasi persoana, in majoritatea cazurilor procesul de ejaculare se stabilizeaza devenind una normala dupa trecerea unui anumit timp care poate dura chiar si cativa ani. In prezent nu exista pe piata/comert niciun medicament pentru tratarea acestei afectiuni care conform studiilor medicale si a cercetarilor in acest domeniu, se pare ca afecteaza 1 din 3 barbati. A reiesit ca in acest moment singurele tratamente "eficiente" se reduc la consiliere psihologica si folosirea unor antidepresive. Insa in mod garantat acum la inceput de drum, o iubita unica reprezinta tratamentul adecvat. Multa sanatate!