anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a picat cu tronc un tip pe care nu il cunosc prea bine. In sensul ca tangenta noastra se rezuma la a ne intalni ocazional la sala de repetitii, asta daca se intampla sa avem repetitie in aceeasi zi. De cateva ori ni s-au intalnit privirile si am un feeling pe care doar intuitia feminina il poate descifra. Noi facem parte din doua trupe diferite si zilele trecute am avut un concert in care am cantat pe aceeasi scena, asa ca am avut ocazia sa stau mai mult in preajma lui, dar nu am avut timp sa intram in vorba. Totusi, i-am lasat un mesaj pe wall in care l-am felicitat pe el si pe colegii lui de trupa si i-am spus ca sper ca pe viitor sa mai avem concerte comune si ca imi pare rau ca nu am putut ramane mai mult dupa concert, ca sa ii felicit personal (ei cantand dupa trupa mea). El a raspuns ca el unul abia asteapta sa imartim scena de cat mai multe ori si intr-un viitor cat mai apropiat, iar de felicitari personale avem noi destul timp. Sa fi fost oare doar amabilitate? Nu stiu cum as putea sa fac sa il intalnesc mai des, ca sa am ocazia sa il cunosc mai bine. Sa intru in vorba cu el asa, tam-nesam, e cam aiurea, avand in vedere ca nu prea ne cunoastem deloc. Cunostinte in comun nu avem prea multe. De aseamenea, nu stiu cum as putea sa fac ca sa aflu daca si el este atras de mine, asa cum intuiesc eu, pentru ca daca as avea siguranta asta, datele problemei s-ar schimba. Intr-un cuvant, are cineva o reteta de bagat in seama sau de gasit pretexte de bagat in seama? Puncte comune: muzica si probabil si altele, pe care deocamdata nu le stiu. laughing Ma poate ajuta cineva? Va multumesc! happy

Răspuns Câştigător
| Noreasontosimle a răspuns:

E de ajuns ca va cunoasteti din vedere! I-ai lasat mesajul pe wall, el ti-a raspuns. Adica nu e ca si cum nu l-ai cunoaste deloc si nu l-ai putea intreba de vb. Stiu cum e, ti-e teama sa faci tu primul pas. Dar de ce sa nu l faci? Da-i like-uribig grin, la poze la melodii arata ca esti interesata de el. Si pana la urma il poti intreba de vorba si pe chat. Asa" Buna, ce mai faci...il mai intrebi ceva despre dans, concert. stiu si eu, apoi ar trebui sa zica si el ceva sa continue discutia. E imposibil sa nu ramana cu o impresie, si poate te va intreba si el de vorba altadata. bafta!

13 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Iti place cum canta formatia lui? Cere-i invitatii la concertele lor.

| Zenithf a răspuns:

Raspunsul meu anterior, acela ar fi doar inceputul. Odata ce vei merge la un concert-doua, vei avea un subiect de discutie, cum au cantat, ce ti-a placut mai mult, etc. si de aici vei "aluneca" usor spre alte subiecte, sa-l intrebi cum a ajuns sa cante, ce genuri de muzica ii plac, ce altceva ii mai place, ce zice el de viitorul lui, ce zic parintii lui de ce zice el, etc.

| Metalerele5 a răspuns (pentru Zenithf):

Da, e o idee buna, multumesc!

| mona a răspuns:

Cred ca a fost mai mult amabilitate din partea lui si il poti intalni mai des daca mergi la concertele lui, e suficient ca aveti in comun muzica [ar fi un subiect de discutie interesant pentru inceput]si daca ti-a zis ca aveti timp pentru felicitari personale inseamna ca deocamdata nu e interesat de o relatie

| Metalerele5 a răspuns (pentru mona):

Va multumesc tuturor! happy

| Noreasontosimle a răspuns:

Cu placere!happy

| neutrino a răspuns:

Atunci cand imaginatia depaseste o anumita limita are un anumit nume si nimeni nu te poate ajuta.

| Metalerele5 a răspuns (pentru neutrino):

Insinuezi ca am o problema sau cum? Imaginatia tocmai pentru ca nu are limite se numeste imaginatie. Nu cred ca imi imaginez nimic, odata ce am postat aici pentru ca imi pun niste intrebari la care caut raspunsuri, iar al tau nu e pertinent.

| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Ai numarul lui de telefon sau id de mess? Daca nu le ai cerele si vorbiti mai mult timp ca sa va cunoasteti mai bine!
O zi buna!

| Sfatosul2012 a răspuns:

Pai ar trebui sa faci rost de un numar de tel. Un sms salveaza un Pamant sa stii...Si cu cat il potentezi mai mult prin smsurile trimise cu atat va dori sa iasa cu tine sa te cunoasca mai bine. E garantat. Jobul tau i sa i afli un numar de tel. baftawinking

| Metalerele5 a răspuns (pentru Sfatosul2012):

Da, dar daca ii trimit sms si ii spun cine sunt, o sa fie problema! laughing Eu ma gandeam cum sa ne intalnim asa, "ca din intamplare" whistling. Multumesc pentru raspuns!

| Cleopa a răspuns:

Te gandesti daca sa faci primul pas, poate si el se gandeste la asta. de ce sa fii sceptica si sa te gandesti ca poate el nu te place? si chiar de nu te place te-ar putea placea cand o sa afle mai multe despre tine. asa ca actioneaza. cand il vezi pe facebook intra in vorba cu el, intreaba-l cand are urmatorul concert etc. gasesti tu ceva de discutat. cel mai mult conteaza sa nu iti fie teama si sa nu mai astepti sa vezi daca ii place lui de tine s.a. iti place de el? vrei sa fie langa tine? atunci nu mai sta pe ganduri!