| AnutA15 a întrebat:

Mi-a venit de curand ciclul si am o mica nelamurire. Este adevarat ca nu ai voie sa faci baie in timpul ciclului?

Răspuns Câştigător
| liliacALB a răspuns:

Nu, nu e adevarat. Trebuie doar sa eviti apa fierbinte, folosind-o mai "calaie", pentru ca apa calda favorizeaza hemoragia. Acum sa nu cazi in extrema cealalta, sa nu te speli cu apa foarte rece. Mult noroc!

11 răspunsuri:
| CrisTinasss a răspuns:

Buna! happy sa nu faci baie, doar dus! si asta dupa prima zi, sau a doua (depinde cate zile te tine durerea aia nasoala de burta x_X), fiindca daca faci dus atunci, peste 2 luni cand iti va functiona din nou ovarul ala, o sa te urci pe pereti de durere!

| Alexutza25 a răspuns:

Eu nu fac niciodata baie cand sunt pe perioada. Fac doar dus, daca faci baie risti sa faci hemoragie de la apa fierbinte!

| SaDiCuL a răspuns:

rolling on the floor)))))))))))

| diia29 a răspuns (pentru SaDiCuL):

De ce razi?waiting

| SaDiCuL a răspuns (pentru diia29):

K nai mai mult d 13 anirolling on the floor)))))))))))))))))))))))))

| CrisTinasss a răspuns (pentru SaDiCuL):

Auzi, scuze ca-ti spun dar esti cam fraier!hee hee ce cauti tu in discutiile fetelor? ai cumva alte orientari?:-slaughing

| SaDiCuL a răspuns (pentru CrisTinasss):

Nutongue

| black34white a răspuns (pentru CrisTinasss):

Iai spus-o laughing maximmmmmmm laughing))

| Adriana a răspuns:

Stai linistita, nu are nicio legatura una cu cealalta. Poti face baie, apa calda chiar calmeaza durerile. pupici kiss

| MaddieXwi a răspuns:

Cum sa nu poti face baie? Din contra, trebuie sa te speli..altfel cine stie ce mirosuri specifice vei avea..nu trebuie sa te speli de 10 ori pe zi, dar macar 1 data trebuie happy.

| Maria_Anna_1995 a răspuns:

Intai informeaza-te, in primul rand daca ai dureri menstruale o baie fierbinte e foarte indicata, si e nevoie sa faci macar cate un dus in fiecare zi, pentru a nu mirosi urat!