Depinde de partener. Daca te va iubi si te va respecta cu adevarat, va intelege ca ai un trecut, ca nu esti o pustoiaca de 17 ani care sa fie la inceputul vietii, ca esti o femeie in toata firea. Sunt insa barbati pentru care virginitatea conteaza mai mult decat femeia in sine, iar daca iti gasesti unul dintre acestia, vei avea probleme. Eu iti recomand sa nu accepti sa fii judecata pentru trecutul tau, daca acest trecut a fost unul moral. Daca ti-ai iubit partenerul cu care ti-ai inceput viata sexuala si ai inceput-o dupa majorat, cum e normal, nu ai nici un motiv sa-ti fie rusine sau sa te simti inferioara unei virgine.
Nu cred ca e moarte de om! Daca te intreaba o sa ii spui adevarul! Si gata!
Depinde de persoana.Sunt baieti care sunt gelosi pe primul barbat din viata prieteni lor si sunt si baieti care se bucura ca ea nu este virgina si are experienta in domeniu, astfel nu trebuie sa o initieze ca sa zic asa.
Viitorul tau prieten s-ar putea sa nu zica nimic. Daca veti ajunge sa discutati despre acest subiect si el te intreaba daca mai esti virgina, ii spui adevarul. Daca te va iubi, va intelege.
Doar nu o sa ii spui dupa o saptamana de relatie, "stii, eu nu mai sunt virgina?", nu? Glumesc bineinteles.Ramane la latitudinea ta
Pff
Depinde
pentru inceput nu ar trebui sa ii sp ca numai esti
Lasa l sa iti faca impresie buna despre tine, sa inceapa sa tina la tine, si tocmai dupa 1 luna spune-i
si stay lin ca in ziua de azi greu mai gasesti una virgina
Ale virgine sunt doar la gradinite
E tarziu pentru intrebari de felul asta nu crezi? Daca te intreaba ii spui adevarul daca nu, nu ii spui nimic.Problema e alta, daca faci sex cu toti baietii pe care ii cunosti si apoi te desparti, ce se va alege de tine tinand cont ca dupa ce te desparti baieti mai barfesc intre ei?
Eu cred ca nu este nici o problema, in viata fiecare om incearca sa fie fericit cu persoana iubita. Dar nu intotdeauna se intampla ce am dori noi si trebuie sa o luam de la capat. Este bine sa fim sinceri si sa ne acceptam asa cum suntem si numai iubirea adevarata ne va uni.
Lol ) nici o parere de rau daca ii spui frumos ce si cu msa intamplat de nu mai esti virgina ii spui ca ai facut-o o singura data cu prima ta iubire si de atunci nu sa mai intamplat absolut nimic iar el nu se va mai gandi si la altele asa mi s-a intamplat si mie si a fost ok si este super ok acum :X
Poate pentru unii conteaza cel mai mult iubirea si sexul pana la casatorie si dupa casatorie sotii isi vor dea seama ca nu se cunosc deloc si apare divortul. Fis.
Ca esti o panarama. dar sa vezi viitorul sot cand te va intreba; cucati te-ai f... t fa nenorocito? e haios. dar e adevarat. dragostea e sublima daca e curata, si cinstita.fiindca esti virgina, deci deosebita. dar cand esti femeie cade in banal.restul sunt doar vorbe frumoase. te va insela si nu vei putea spune nimic. 1-0 pentru el. tu nu poti insela fiindca mananci bataie de mori si mai si divorteaza.asta e cu ...viitorul.
anonim_4396 întreabă: