anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, mi-e rusine sa dau primul mesaje la fete, arat bine dar nu sunt prea increzator in minelaughing)) Primesc de la ele inimi la story, poze dar tot mi-e rusinelaughing)
Ce ziceti sa fac, putina seriozitate, nu suntem la gradinitalaughing))?

7 răspunsuri:
| stef87 a răspuns:

Nu stiu cati ani ai, asa ca voi privi general situatia. Timiditatea sa stii ca se trateaza (nu cu medicamente, propriu-zis). Dar infrangerea timiditatii e un intreg capitol de psihologie, nu o sa pot decat sa te sfatuiesc sa stii sa faci haz de necaz si sa incerci sa crezi mai mult in tine, sa te bucuri de fiecare reusita pe care o ai ( atentie, insa, sa nu cazi in extrema cealalta, cand nu-ti mai vezi lungul nasului!).

Cu fetele e dificil, multi ne plangem inca de anumite mistere. Si stii care e partea frumoasa? Daca am fi toti la fel, am fi resemnati. Cu timpul ajungem sa intelegem anumite lucruri despre unele persoane, dar care nu se aplica altora, sau chiar sunt contrare acestora. Asa ca nu te asptepta la o reteta STAS! Ce pot sa spun e ca ele in genere au acel orgoliu de a fi curtate, de a nu ceda asa usor (altfel ar fi privite cica ciudat, hm...).

Fetele au in general mai dezvoltata partea sentimentala decat noi si s-ar putea ca uneori noi sa fim orbiti de gesturile lor "wow, mi-a trimis o inimioara, daca ma saruta data viitoare?"; ei na, n-ai sa vezi, pentru ea poate a fost un simplu "mi-a placut, foarte frumos!". Asa ca nu te lasa prada aparentelor, nici nu abandona asa usor, dar ai grija sa nu fi prea insistent! Nu orice fata merita si nu orice fata te vrea.

Poate cand o gasesti pe cea potrivita, vei simti ca nu poti sa cedezi, vei face orice, iar ea poate ca va simti ca trebuie sa faca si ea niste pasi, nu doar sa se mute muntele pentru ea.

| ania a răspuns:

Daca nu iti propui ca in viitorul apropiat sa te casatoresti mai bine lasa- le in pace.Ai fi mai fericit daca re- ai ruga pentru o viitoare sotie si te- ai axa pe cariera sa poti la momentyl potrivit sa sustii o familie.

| Violleta2022 a răspuns:

Imi pare rau sa-ti spun, dar tu chiar te comporti ca la gradinia, ca asa ceva este inadmisibil din partea unui barbat.
Rusine este la 5-6 ani, dar cand ai peste 16 ani, iti iei inima in dinti, ca nu esti prost si deschizi gura!
Politicos si respectuos inveti sa vorbesti cu o fata, care nu musca si nici nu te ataca, doar sa-i privesti in ochi cand ii vorbesti si sa fii sincer, restul decurge de la sine.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Da-le mesaje din senin, si cheama-le pe afara.

| Hammurabi a răspuns:

E bine ce ți-a zis Jassmina.
Dar ai grijă că "să fi sincer" nu însemnă să spui chiar tot ce-ți trece prin cap. Ca să nu-ți iei vreo gentuță peste ochi. laughing

| stef87 a răspuns (pentru Hammurabi):

Jassmina macar sa fie printre fetele care nu raspunde doar emoticoane sau doar cu un simplu "aha", "misto", "bine", "nu stiu" cand incerci sa legi o discutie cu ea. Ca pretentii au toate sa fie curtate, putine stiu sa lege ceva

| GraniniCuPiersica a răspuns:

Așa se întâmplă când nu ai atitudine de granini -_-