| alexandra_9386 a întrebat:

Mi s-a intamplat de multe ori ca intr-o relatie sa ma plictisesc de persoana iubita.ma simt bine cu el dar nu suport ideea de "a fi cu el" nu sunt de persoana care suport sa fiu inchisa. mi s-a intamplat de vreo 4 ori. Ce pot face? Funda:X

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Ce poti face, e sa ramai numai pe plan de aventura si sa nu ai o relatie serioasa. Si asa viata merge bine.

| DenisaAbdn a răspuns:

Superficialitate si indisponibilitate emotionala, pe principiul "nu-l iubesc, dar ne sta bine impreuna". Probabil nici nu ai incercat sa "sadesti" bine in "sol" o relatie adevarata. E mai usoara neasumarea responsabilitatii unei relatii. Ai grija sa nu te indragostesti cu adevarat si persoana iubita sa se plictiseasca de tine.

| DenisaAbdn a răspuns:

Rosinanta, prin "saditul in sol" al unei relatii, m-am referit la baza afectiva, la investirea de sentimente adevarate, afectiune, incredere, toleranta si respect. Oameni superficiali + sentimente superficiale = relatii superficiale. De aici, plictiseala.

| snak115 a răspuns:

Problema asta e intalnita foarte des... acum depinde daca te vezi cu el in fiecare zi e normal sa te plictisesti.Incearca sa iesiti mai rar, mai rarut e mai dragut.

| lololooo a răspuns:

Pai daca chiar te-ai plictisit de el si crezi ca relatia voastra nu isi mai are rostul, vorbeste cu el si spune-i happy
Probabil o sa ajungeti aman-doi la o concluziewinking
Funda?:d

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut libertatea din tine domnisoara.Esti in primavara virstei cind totul prinde viata si toate abunda de energie.Stai fara grija ca vei dobindi si celelante calitati cu venirea verii, a toamnei dar toate la timpul lor.Acum traieste exact cum simti.Succes.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Duchess vorbesti de plantatul in sol uitind ca barbatul "planteaza". Daca nu s-a prins nimic nu-i vina ei.Greu te mai prinzi.