| talentzau a întrebat:

Salut, mi s-a rupt ata si curse sange cam jumate de ora si acum capul este putin vanat si unde era ata acum acolo e rosu de parca ar fi sange. Viata sexuala am inceput-o si am patit asta in timp ce incercam sa fac anal si nu era bine lubrefiata zona. Cand eram mic in timpul masturbarii mi-a mai curs sange dar foarte putin, dar acum curse relativ mult si se vede rosu de parca inca ar fi sange.

Vreau sa stiu daca mi se va mai scula ca de vindecat am mai patit odata sa o am vanata si intr-o saptamana a fost ok.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Urgent la spital!
daca este deja vanat... asta nu-i de bine!

| dullcat a răspuns:

Buna.In locul tau as lasa-o mai moale cu sexul.Da, vei supravietui si avea erectie din nou.laughing

| talentzau explică (pentru dullcat):

Ai idee si in cam cat timp ar trebui sa se vindece?

| minrest a răspuns:

Lasa aiurelile, nu are ce sa ti se rupa. Daca se rupe frenum preputium, curge sange nu gluma, si nu il poti opri, caci pe acolo trece un vas, ce alimenteaza glandul. Pentru orice leziune mai serioasa, mergi la medic.

| talentzau explică (pentru minrest):

Ideea e ca a curs relativ mult, intr-adevar nu e rupt total dar se vede ca nu e la locul lui si singura grija pe care o am e sa mi se scoale ca de vindecat stiu ca se vindeca