anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.

Mi se întâmplă ceva ce o sa va uimească.
Bun deci eu am 21 de ani și mereu am avut iubite care aveau 5 ani peste mine..chiar 6 și nu înțeleg de ce ma plăceau ele dacă eram atat de mic.
Am fost cu vreo 7 fete care erau cu minim 5 ani peste mine.
Totul a început când aveam 18 ani. Incet, încet au început sa ma abordeze femei și nu o zic asa..erau femei trecute de 20 de ani.
De ce se întâmplă asta?
Nu eram vreon milionar deci nu erau pe interes. Aveau bani mai mulți decât mine.
Eu calitățile astea le aveam dar nu știu dacă de asta stăteau ele cu mine:
-187cm
-Făceam Sport(Fotbal, Kickboxing, Sala)
-Aveam barba de la 17 ani
-89kg
• Unele mi-au spus ca păream de 30"

•Si nu eram vreon urat, ma ingrijeam.

Nu știu ce vedeau ele la mine.
Un prieten mi-a spus ca a dat norocul peste mine, altul mi-a spus ca femeile ma vad,, atractiv" pentru ca ma descurc singur de la 17 ani.[Părinții mei au decedat de la băutură, a trebuit sa ma descurc singur..mereu.]

Ma băteau mult părinții, poate asa m-au format ca bărbat, nu știu
■Fetelor voi ce părere aveți despre asta? Care e faza? Puteți sa-mi spuneți?(în special alea mai mari de cât mine)
•I s-a mai intamplat cuiva?
Funda cel mai bun, sănătate

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Trebuia sa ne mai dai si nouă cand nu făceai față.
Cred că semeni cu Alain Delon de sar toate pe tine.
Mai taie din ele.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Habar n am domnule.și nu săreau asa pe mine..va dați seama.pur și simplu am avut mai multe iubite(mai mari)

| darrio2007 a răspuns (pentru anonim_4396):

Bravo!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Minti de ingheata apele, habar nu ai sa scrii, sigur sareau femeiile pe tine in vise ca purecii pe cîine, minciuni, asa ai fi vrut tu sa se intimple, iar faptul ca ai 1, 87 cm sau barba aceste nu sunt calitati, sunt semnalmente, calitatile sunt altceva ce nu tin de aspectul fizic dar de unde sa stii tu asa ceva. Numai visa si vezi-ti de scoala ca fetele vin si ele cand vei avea un loc de munca si bani.

| dullcat a răspuns:

Buna.Daca arata-i de 30 e destul de clar din perspectiva mea.laughing Cum reactionau ele cand aflau varsta ta reala? Le spuneai?

| relian a răspuns:

De aia veneau femei mai mari ca tine de ani, pentru ca tu arata-i mai batrin si decat ele, arata-i cum ai spus de 30 de ani.

Cind aflau citi ani, ai, sau vorbea cu tine, atunci vedeau cu cine voiau sa se bage in sama, ori vedeau ca nu ai experienta si probabil te intrebau, ce ai facut frate pana la 30 de ani de nu stii de nici unele laughing

| anonim3248 a răspuns:

Pune o poză cu tine și îți spune lumea ce crede despre tine.

| Sistemulxxl a răspuns:

Zeus, trimite-le la noi daca te suprasolicita.

Răspuns utilizator avertizat