Nu trebuie sa ai contact sexual )) poti sa o iei si asa datorita igienei ai pus mana pe ceva te-ai infectat te ai sters la pasarica si tot asA
De asta nu am stiu sincer, si acum imi va trece?
Te duci la ginecolog it va da tratament si te vindeci daca stai asa mai rau o sa fie
Ce sa ma duc sa-mi zica ca nu am nimic, multe cazuri mi-a povestit prietenile mele ca sau dus si le-a zis ca nu au nimic, acus ma voi spala cu ceai de romanitza
Treaba ta faci ce vrei
O infectie, du-te la ginecolog nu e de gluma, poate fi o infectie a mucoasei, sau o raceala netratata! urgent spune-i mamei si du-te la ginecolog! nu e de gluma!
Tricomoniaza (Trichomonas Vaginalis) - este o infectie provocata de parazitul Trichomonas Vaginalis. Aceasta infectie este cunoscuta si sub denumirea de tricomonas, iar dintre simptomele cele mai frecvente animtim scurgerea vaginala galben-verzuie, spumoasa si urat mirositoare, durere in timpul actului sexual si dureri in partea inferioara a abdomenului. Tricomoniaza intra in categoria bolilor cu transmitere sexuala.
Manifestarile difera in functie de natura infectiei, de intensitatea ei, dar si de reactivitatea organismului. De obicei, apare o secretie mult mai abundenta, care deranjeaza femeia si o obliga la toalete vaginale repetate. Culoarea poate fi verzuie-aerata in vaginitele cu Trichomonas, galben-verzuie in infectia cu Gonococ.
Dupa cum vezi nu e de gluma! urgent control!
Femeie mergi la doctor!
daca nu vrei sa ramai sterila!
esti infectata! este timpul pentru revizia de 1 an
si toate alea cu ceaiuri si alte tampenii sunt basme! nu exista asa ceva! mergi la doctor o sa iti dea niste pastilute, o sa iti zica sa nu faci sex intre 6 si 12 saptamani si gata!
linarkfts întreabă: