| ToTuleOK a întrebat:

Mie imi place de o colega si as vrea sa o invit undeva la un suc sau ceva de genu.Dar sunt cam timid.Nu stiti cum sa fac sa scap de timiditate? Funda pentru raspunsul castigator!

Răspuns Câştigător
| LeontinAndrei a răspuns:

Nu scapi de timiditate. Toti ne nastem cu ea, doar ca unii dintre noi invatam sa o controlam si asta ne ajuta sa facem ceea ce ne dorim.

Acum, fiecare are diverse modalitate de a o infrange. Cei cu care am tot vorbit si aveau aceeasi problema ca tine au trecut infrant-o cu un exercitiu foarte simplu pe care l-am preluat din hipnoza. Este vorba de un exercitiu de respiratie, atata tot. Inainte de a vorbi cu ea trebuie doar sa respiri INCET si ADANC timp de cateva minute (2-3 minute), timp in care vei simti cum te vei relaxa si vei fi increzator. Then you are ready to go.

Daca te hotarasti sa incerci acest exercitiu, foarte bine, daca nu, iarasi bine. Nu te obliga nimeni, dar este o alternativa pentru situatia ta care te va ajuta si e tine la fel cum i-a ajutat si pe toti cei care l-au incercat.

Be strong. Be smart. Have a nice day.

5 răspunsuri:
| Fantastic7 a răspuns:

După ce bei și amețești un pic dispare complet timiditateawinking laughing

| AlexandraSt13 a răspuns:

Ii zici ceva gen: ''Buna! Ce frumos iti sta patul azi...auzi,ai treaba mai pe seara ca ma gandeam ca poate mai iesim si noi pe undeva, ne mai omoram din timp.Ce zici?'' si daca accepta o iei si tu incet nu sari pe ea si fii mai dragut, romantic, chestii dastea....Succes! Sa ne spui cum a fost.winking

| LeontinAndrei a răspuns (pentru AlexandraSt13):

Ally, o abordare foarte buna si pe care am folosit-o de multe ori, insa am observat ca depinde si de starea mea de spirit, nu doar de ceea ce spun. Daca sunt agitat si am emotii ea va avea o retinere. Corect? De aceea el trebuie intai sa se calmeze inainte si apoi sa ii vorbeasca.

| blondablonda22 a răspuns:

Pur si simplu ii spui sa vrei sa iesiti la un suc, daca accepta e un inceput bun, o mai inviti si alta data si incetu cu incetu scapi si de timiditate. Bafta

| bubultzz a răspuns:

Buna!batting eyelashes
Nu trebuie sa te gandesti la ceva rau daca o inviti la un suc. Sa o inviti in oras sau unde vrei tu, o poti ruga si daca o sa accepte o astepti la suc. Pe parcurs o sa vezi ca nu este nimic rau iar vorbele o sa vina pe parcurs. Este imposibil sa nu aveti ce comunica daca de asta iti este frica. Daca sti ca si ei ii place de tine cu atat mai putin. Sper ca te-am ajutat! Fundaa?batting eyelashes