| vladut3523 a întrebat:

Salut mie imi place de o fata este foarte frumoasa dar nu este desteapta recunosc nici eu nu sunt prea si in ziua de 8 martie i-am dat 2 martisoare foarte frumoase cum sa fac sa fie iubita mea ca eu in timpul liber fac flori si hartie de pe videoclipuri si pe ea o intreb daca vrea flori facute de mine ajutati-ma va rog

2 răspunsuri:
| Doru19999 a răspuns:

Lasa toate astea FI SPONTAN fetelor le place place place asta adica nu veni cu buchete de flori sau cv ca e prea clasic fai complimete spune-i ca o iubesti si petrece mai mult timp cu ea

| UpS1 a răspuns:

Eu sunt vladut2523 pai eu ii fac flori din qiuling sunt foarte priceput la asta si cand ma uit la ea imi este foarte rusine si ea este mai slaba eu puternic desigur dar de ziua unei fete am mers acolo intr-o geaca de piele si mi-am facut o freza misto si eu momentan am cosuri si nu e problema ca toti baieti o plac pe prietena ei mie nu ca poarta ochelari si e despteapta fata de care imi place mie nu e si vreau sa fie iubita sau prietena mea adica prietena tot intr-un cuplu intelegeti si este foarte fitoasa cand eram la gradinita acum 9 ani si intarzia parinti ei eu o incurajam