| Lalylau a întrebat:

Mie imi place de un baiat dar acel baiat nu stiu daca m-a place. Si nu stiu cum sa aflu asta. Ar trebui sa-l intreb pur si simplu de ce fata ii place sau ar trebui sa pun pe altcineva sa-l intrebe. Dar nu prea as face asta pentru ca nimeni nu stie ca imi place de el si daca afla cineva are ce m-a sacai si asta este neplacut. Si prietenei mele Lavinia ii place de el. Si chiar nu stiu ce sa fac sa-mi dau seama. Intr-o seara, cand am plecat eu acasa Silviu (baiatul respectiv) a zis "A plecat si iubita mea". Eu am aflat asta a doua zi de la Lavinia dar a spus ca nu este vorba de mine, este vorba despre alta fata. Si eu nu cred asta!
Eu chiar cred ca este vorba despre mine. Nu stiu ce sa fac! Ajutor! FundaVOT!

Răspuns Câştigător
| alexandralexa a răspuns:

Da...mi s-a intamplat si mie... poti sa il intrebi pe baiat ceva, mai putin evident gen:hey! Ce faci? M-a intrebat o prietena la care ii place de tine daca ai iubita. si daca el intreaba cum o cheama tu zici ceva genu nu o cunosti e din alt oras.si cel mai simplu e sa il intrebi directin particular uite ce e.mie, imi place de tine de ceva vreme si vreau sa stiu daca si tie iti place de mine.cel mai simplu! nu comlica lucrurile
si nu-ti face griji de Lavinia! E doar geloasahappyprietenia ca prietenia da cand intervine baiatau gata cu prietenia

4 răspunsuri:
| TraficDeMentosane a răspuns:

Intreaba-l tu, daca nu vrei sa afle si alti ca il placi! Nu ai de pierdut, adica daca te place atunci probabil va face ceva in privinta asta, si daca nu te place atunci macar vei sti adevarul.
Daca este genul de baiat mai timid, care nu ti-ar zice in fata ca te place, atunci sa fi foarte atenta la reactia lui, atunci cand il intrebi, din reactia lui iti vei putea dea seama, daca nu iti spune mai nimic big grin.
Succes!

| neutrino a răspuns:

E pacat ca o fata tanara ca tine nu stie ca o fata trebuie cucerita cu multa sudoare si multa dragoste.

| negat1ve a răspuns:

Parerea mea este ca... ar trebui sa il intrebi direct pe el! Adica mi se pare cam absurd ca doar noi baietii sa facem mereu primul pas, si voua daca va atrage un tip, pur si simplu de ce nu mergeti la el sa-i spuneti?! Hai poate nu chiar asa direct, dar baga-te in seama cu el... gaseste un subiect sa aveti ce vorbi, si dupa un timp in acea zi, sau dupa cateva zile dupa ce te-ai bagat cu el in seama, il intrebi daca are iubita sau ce parere are despre tine?! Ei ce zici? Daca te refuza capu' sus, mai sunt baieti nu pierzi nimic, dar incearca sa urmaresti sa vezi reactiile lui si felul cum vorbeste cu tine! Si fi sincera cu eltongue

| Dianaa0Xd a răspuns:

Paii usor pur si simplu intreaba-l tu vorbeste mereu cu el pe chat cand e online si intreaba-l daca nu esti rusinoasa mai bine intreaba-l fata in fata cand o sa fiti la un momendat singuri si spune-i sentimentele tale pentru el. daca o sa le ti secrete ce simti pentru el atuncia poate el o sa caute alta fatahappy bafta si sa ai mult curaj in tinehappy