Ciao deyutza draga frumusetea vine din interior
nu fi suparata nu ai de ce
ai timp sa te dezvolti toate la timpul lor
si uite un sfat daca baiatul acela se uita dupa fete dezvoltate nu le va aprecia niciodata la adevarata lor valoare
si sa-ti spun ceva din proprie experienta. dupa parerea mea nu e asa placut sa fii cu un coleg de clasa, o sa fiti subiectul preferat de barfa al colegilor, daca o sa va certati o sa se bage si ei... sau poate va fi bine... depinde si de colegii tai, pe mine ma ajutat totusi sa imi descopar adevaratii prieteni
nu te mai subestima, ai grija de tine si vezi ce simti cu adevarat, daca crezi ca te merita cucerestel, daca crezi ca nu te va aprecia pentru ceea ce esti treci mai departe
Nu faci nimic. daca nu te apreciaza asa cum esti, e problema lui. orice fata este frumoasa in felul ei.
Simplu, nu faci nimic.
Totuşi, ai putea să faci ceva şi anume să înveţi că există peste tot litera "i" prin urmare se scrie "băiat", "nu-i", "uita", etc. etc.
Nu sta dupa el pentru ca dragoste cu forta nu se poate incearca sa gasesti un baiat care sa te accepte pe deplin asa cum esti spui ca nu esti dezvoltata e o prostie fiecare fata e frumoasa asa cum a lasat-o dumnezeu oricum incearca sa-l uiti pentru ca dragostea nedorita se transforma intr-un joc patat de lacrimi si durere
Asteapta si tu sa se intimple ceva, oricum nu poti face nimic concret. Crede-ma la virsta ta nu e ultimul care-ti place =) bafta in continuaare =)
Bey ar trebui sa terminati cu astea "sunt urata, nu sunt dezvoltata"ce *** credeti ca daca arati 90-60-90 la 14-15 ani o sa aveti baietii la degetu mic, iti spun eu nu neaparat ca de pomana esti mare frumusete daca nu ai nimic in cap tot degeaba. Pe bune nu va inteleg ce face ala daca tu ai forme si astea ca tot pampalau e si doar se uita, daca imi ziceai ca iti place de unu de 17-18-19 ani hai ok ziceam da trebuie sa aiba forme... dar asa...