| VrRos05 a întrebat:

Salut
N am avut relație relație,deșii am o varsta destul de inaintată, dar din ce îmi povestesc mulți trebuie să aștepți 3 luni după o fată, ceea ce mă demotivează și mai tare să îmi fac relație.
Voi cât a-ti așteptat după iubita voastră?

26 răspunsuri:
| mihai69 a răspuns:

Fals. Am asteptat și 10 ani, și două luni, dar și două zile. Nu e nicio regulă, depinde de la caz la caz.

| VrRos05 explică (pentru mihai69):

Și ce trebuie sa faci speranțe pentru a așteptat doar 2 zile?

| anonim3248 a răspuns (pentru VrRos05):

Să fi îmbrăcat frumos.

| anonim3248 a răspuns (pentru VrRos05):

Dacă ești îmbrăcat frumos poți avea o femeie și în 2 zile.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Câteva ore, eu nu pierd timpul

| mihai69 a răspuns (pentru VrRos05):

Dacă nu ai și vorbele la tine, slabe speranțe chiar de-ai fi Făt frumos.
Poate doar să ai norocul să te prindă o nimfomană. Dar aș numi asta mai degrabă ghinion...

| ania a răspuns:

Soțul meu a așteptat 11 luni pana după căsătorie, tatăl meu a așteptat 7 luni pana după căsătorie, bunicul meu a așteptat 5 saotami ca a fost bărbat hotărât și s-a căsătorit în 5 săptămâni și apoi au trăit 60 de ani împreună.
O cunoștință de-a noastră a avut ghinionul sa se răzgândească mireasa lui cu o săptămână înainte de nunta dar el a spus ca vrea totuși sa căsătorească la data fixata asa ca mama lui a cautat la tara inre-o familie cu mai multe fete o fata care s-a hotărât rapid și peste 3 zile s-au căsătorit, au acum 2 băieți mari și se înțeleg bine.
Nici o fata nu îți datorează sa facă sex cu tine fără căsătorie. Dacă nu ai vârstă sau maturitatea, responsabilitatea care sa îți permită sa te căsătorești, mai bine lasă fetele în pace,. Dumnezeu a creat bărbații ca să fie lideri în familia lor, sa își protejeze și sa își susțină soția, sa ii fie fidel nu sa exploateze fameile pentru sex.

| Ararat a răspuns:

3 luni ti se pare mult? Ramai la manuela, nu meriti atentia unei femei.

| Ararat a răspuns (pentru ania):

E foarte dubios ca stii detalii despre vietile sexuale ale parintilor tai.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru ania):

Serios acum? Voi efectiv va povestiti viata sexuala la fiecare masa in familie sau cum?

"asa ca mama lui a cautat la tara inre-o familie cu mai multe fete o fata care s-a hotărât rapid"

saraca femeie ce destin sa fie fortata de saracie si anturajul toxic sa se marite ca asa a vrut mamica unuia care nu a putut sa tina alta femeie de bunavoie cu el... Ti tu tot popovaduiesti pe aici dragoste si alte alea si acum ridici in slavi casatoriile fortate?

| dullcat a răspuns (pentru Ararat):

Nu e dubios, se numeste comunicare.

| Robert2526 a răspuns:

Dar tu nu vrei sa cunosti si tu persoana inainte sa faci sex cu ea? Vrei asa direct in pat?happy

| mihai69 a răspuns (pentru Robert2526):

Exact; de aici și problemele lui.
Nu pricepe deloc faptul că pentru a-ți face o relație și a ajunge (eventual) și la momente intime e nevoie de comunicare.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru dullcat):

Nu nu, la pesonajul Ania e dubios rau.
Acum cateva zile povestea cu lux de amanunte cum si-au inceput viata sexuala membrii familiei.
E dubios rau ce scrie persoana.

| dullcat a răspuns (pentru suntserios):

Aa, nu am fost pe faza atunci.laughing

| Ararat a răspuns (pentru dullcat):

Si tie iti povesteste taica-tu in e pozitii a dezvirginat-o pe maica-ta? E frumos la Vaslui?

Ce? Nu sunt din Vaslui.Dar daca faci glume din astea e clar ce fel de om esti.

Ce fel de om sunt? Unul caruia nu i se pare normal sa discuti cu bunicul despre partidele lui de sex? Groaznic om!

Unul care face glume deplasate despre orase in functie de stirile de la ora 18. Plus, fix aceeasi mentalitate tabu s-a dovedit daunatoare de-a lungul deceniilor. Poate exista o discutie decenta si normala, nu doar o discutie inutila cu detalii scarboase. Fara suparare, tu pari genul care atunci cand aude de educatie sexuala se gandeste ca acei copiii vor fi invatati despre cum sa faca sex ca in filmele xxx.

Nu ma uit la stiri, dar imi plac statisticile pe criminalitate, iar Vasluiul e in top 5. Ani e exact persoana care critica introducerea educatiei sexuale in scoli in timp ce vorbeste la masa de pasti cu tati despre cum a babardit-o pe mami. Hai sa nu mai aparam ipocrizia. Nu e nimic educativ in a stii data inceperii vietii sexuale a fiecarui membru al familiei.

| VrRos05 explică (pentru ania):

Dupa mentalitatea dumneavoastră ar trebui să o las balta cu fetele, având 20 ani și sa aștept oana la 40 ani când am eu de gând să mă căsătoresc ca să fac și eu sex o dată, complex răspuns, dar irelevant

| VrRos05 explică (pentru Robert2526):

Pai întreb cât durează cunoașterea?
Am văzut cazuri unde în 10 minute eu fost combinate.
Se poate în 10 minute după comunicare să se ajungă și la sex dacă sunt în locul potrivit?

| Robert2526 a răspuns (pentru VrRos05):

Depinde de fata, cu unele care sunt mai disperate se poate si dupa 10 minute. Dar in general ce vrei tu se poate doar contra cost happy

Nici daca ai fi fata, nu ti-ar fi usor sa aduci un baiat in pat dupa 10 minute laughing

Eu inca sper ca tu faci misto aici si nu asta e gandirea ta in realitate

| doctorandus a răspuns (pentru Ararat):

Da, vorbeste ca si cum doar barbatii pot profita de femei pentru facut sex fara obligatii, iar femeile n-ar putea profita de barbati pentru facut sex fara obligatii.

Cu alte cuvinte: doar barbatii pot deveni adulti, femeile raman in optica ei toata viata minore.

| Hypefox a răspuns:

Da gen tu ce cauți? Sa îți spună 3 culori preferate, după direct in bikini sa o tăvălești cum vrei si gata așa s-a construit relația?

Se pare ca tu nu știi sa construiești o relație. Ai nevoie de timp sa cunoști partenera, iar apoi încet încet sa ajungeți si la momentele alea bune dar este necesar la început sa vezi ce intenții are, ce aspira in viața, dacă e pe aceeași lungime de unda cu tine, contează momentele de început, nu direct hop top in pat, 3 mozoluri si gata asta e relație.

| haileewatson a răspuns:

Cum adica sa "astepti dupa iubita voastra"? Ai impresia ca femeile sunt niste bucati de carne dupa care trebuie sa "astepti"?