La 14 anisori nu ai habar ce esti, ca nici la pubertate nu ai intrat inca si tu crezi ca esti hetero, cand in realitate esti un copil care place atat fetitele cat si baieteii, pentru ca este in natura copiilor sa placa ambele categorii, la anii astia.
Lasa alegerea asta pentru cand mai cresti, cand incepi sa ai sex cu fiecare categorie si abia atunci vei stii ce inclinatie sexuala ai!
leaga prietenii si cu fetele si baietii, iesi afara cu ei si jucati-va plimbati-va, radeti, glumiti si bucurati-va de anii astia frumosi, ai copilariei.
Nu imi plac poponarii, nici sa ii am ca prieteni. La pubertate am intrat deja deoarece mi-s-a ingrosat vocea si mi-a crescut par la subrat si... mai jos.
Faptul ca dumneavoastra imi explicati sa incerc sa fac sex si cu barbati ma cam nelinisteste. Orientarea sexuala ti-o gasesti tu de la o varsta frageda. Eu ma gasesc ca fiind straight. Gay, lesbian, bisexual etc. sunt niste boli mintale, nu orientari sexuale. Sunteti cumva de acord cu comunitatea LGBT?
Orientarea sexuala ti-o afli DUPA ce ai facut deja sex cu baieti si fete, nu inainte si in nici un caz la 14 anisori, cand habar nu ai de sex si de ec simti, posibil chiar neavand sperma, fiindca abia de acum intri la pubertate.
Lasa timpul sa treaca si mai vorbim peste 3-4 ani, cand esti mult mai copt la minte si posibil sa fii avut deja ceva relatii.
Atentie, fetitele de 15 ani sunt mult mai dezvoltate decat baietii de aceeasi varsta, atat mental cat si fizic iar un copilas de 14 ani, nu cred ca ii va atrage atentia si il va accepta ca pe un posibil iubit, poate doar ca pe un fratior mai mic.
Asa v-ati dat si dumneavoastra seama ce orientare aveti? Facand sex atat cu barbati cat si cu femei?
Baiete, m-am referit strict la tine.
Inca bnu are importanta ce crezi tu acum, fiindca esti mult prea mic sa ai idee ce vei fii cand vei fii mare. Ai rabdare sa mai cresti.
Focuseaza -te pe scoala, pe joaca, pe prietenii cu colegii de clasa si vecinii si cand vine vremea, vei afla ce orietnare sexuala ai.
Da. Să îi spui și ei că nu vrei copii deocamdată. Ea având simțul umorului bogat, o să râdă.
Incearca-ti norocul, poti sa faci glume cum fac iubitii intre ei, daca reactioneaza bine, poti sa ii spui ca iti place de ea, s-ar putea sa te placa inapoi.
Continua sa vorbesti cu ea si sa o faci sa rada, si cand prinzi un moment in care chiar se simte bine, zi-i ca o placi. Daca e receptiva propune-i sa fiti mai mult decat amici. Daca nu e receptiva va trebui sa cauti alta fata de care sa te indragostesti.