| vlad1896 a întrebat:

Salut nici ma car nu situ cum sa incep da ce a ce stiu este ca ma -m indragostit de o fata care abia s-a despartit de iubitul ei. Nu mai ca nu stiu cum sa ai atrag atentia acum si sa ai spun ce sentimente am fata de ea. Am inceput sa vorbesc cu ea pe facebook numai ca desi convorbirile era lungi de cate 2-3 ore ia mai mult imi povestia cu dublu inteles ca si iei i-ar placea de altcineva dar acela este un tip nehotarat si nustie exact ce vrea. Atunci voi credeti ca ar trebiue sa ma intalnesc cu ea si sa ai spun ceea ce simt?
Daca ati putea sa imi dati un sfat ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| L1feDRAIN a răspuns:

Eu cred ca pina cind ai putea sa fiti prieteni.
dupa o perioada de timp poti sa-i da-i semne ca o iubesti si la o intilnire sa ii spui direct. Nu e chiar asa simplu, dar ma rog, fa cum stiu tu mai bine si zi mersi de raspuns.

| vlad1896 explică (pentru L1feDRAIN):

Mersi mult sper sa ma ajute sfatul

| L1feDRAIN a răspuns (pentru vlad1896):

Sper si eu.

5 răspunsuri:
| EmanuelKant a răspuns:

Nu mai vorbi cu ea despre fostul ei sau ce baiat ii place ca nu esti un catelus.Tu trebuie sa fi cel despre care vorbeste..in cazul asta pur si simplu o ignori sau ii spui ca nu te intereseaza.Nu ii spune ca o placi, sau ca vrei sa fi cu ea, asta e penibil.Scoate-o in oras, de acolo totul merge de la sine.

| vlad1896 explică (pentru EmanuelKant):

Multumesc mult de raspuns

| EmanuelKant a răspuns (pentru vlad1896):

Referitor la ce a zis L1feDRAIN, sub nici o forma sa nu devi prietenul ei. Daca te percepe ca pe un prieten asa vei ramane si sansele sa mai fi cu ea vor fi aproape nule.Actioneaza inainte sa ti-o ia altul inainte.