Da... Se pare ca tineretul se maturizeaza putin mai repede in ziua de azi sau doar se prosteste?
Nu stiu ce sa zic insa. Si eu m-am indragostit prima data nebuneste tot la munte, tot intr-o tabara, de o fata cu doi ani mai mare ca mine... Toata... "relatia" noastra, ca sa ii zic asa a tinut doar 4 zile, caci dupa s-a terminat tabara... Fiecare acasa la el, ei si aici tristete... Casele noastre-s la 170 km una de cealalta. A trecut ceva timp de atunci. Vorbim la telefon, pe messenger, prin mail-uri... Nu ne-am mai vazut insa. Am avut intentia sa ma duc la ea vara aceasta, dar... mai bine nu.
Da, e bine ca te descarci insa trebuie sa inveti ca nu tu decizi cui ii sta bine impreuna cu cine. Fiecare are viata lui pe care si-o modeleaza asa cum vrea, si-opetrece cum vrea si asa mai departe.
'Norocul' tau ca sa zic asa, e ca tu esti a7a sau a8a, si nu mai mare, caci ai fi simtit altfel daca erai mai mare. Stai clama, mai invata, si asteapta liceul, sa vezi acolo dragoste si sentimente.
Cat despre ei, lasa-i in pace, mai au de crescut la fel ca tine, la fel ca mine...
Spor~!
Buna, esti frumoasa si destepata, de ce sa suferi? Sincer nu meriti sa suferi pentru acel baiat, esti o fata inteligenta care poate gasi un alt baiat mai frumos si mai de treaba, care sa te iubeasca asa cum meriti, lasa-i pe ei sa isi vada de treaba, nu ii baga in seama, asa e cel mai bine pentru tine, ai grija de tine, si nu uita ca nu merita sa suferi sau sa plangi...
Buna!
Am citit 'povestea' ta si parerea mea este ca trebuie sa ai si tu putin orgoliu! Nu vorbesc despre un orgoliu prostesc... vorbesc despre faptul ca trebuie sa fii mai indiferenta...sa nu-i arati ca tii la el! Mi se pare un gest urat ceea ce a facut el pe hi5...de fapt e un gest copilaresc! In plus, stai linistita! Daca ea e mai mare decat el nu o sa reziste prea mult relatia lor...cu atat mai mult cu cat au in jur de 15 ani Stai linistita ca asta e doar una dintre "povestile de dragoste" pe care le vei trai si poate vei mai suferi si pentru alte persoane, dar astea sunt 'iubiri' trecatoare. Ai tot timpul sa cunosti o persoana pe care sa o iubesti si care sa te iubeasca cu adevarat!
Dorutza nu esti singura si nici ultima persoana care ii se intamla...crede-ma ca si mie mii s-a intamplat asa ceva... dar nai ce sa faci.
trebuie doar sa-ti gasesti un baiat care sa te merite...probabil ca el nu realizeaza ce a pierdut.asa ca inceraca sa-l uiti, gandeste-te mult mai mult la alte lucruri
Fara sa fiu rautacios: te-ai uitat cumva la emisiunea 'Din dragoste'? Pari o fata inteligenta. Cu dragostea nu te pui. Te doboara. vei plange si suspina, dar intr-o zi va apare un alt baiat sau chiar 'inculpatul'. Cred ca pentru el esti 'o noua cucerire in agenda'. Treci peste aventura, vei avea amintiri placute si fi sigura ca cineva, undeva, este jumatatea ta. Bafta si fruntea sus.
Uh esti o fata foarte draguta. si cred ca ai putea sa lasi deoparte chestia cu baiatul acela...sunt si eu disponibil daca chiar vrei sunt dragut si eu si alti deci lasa-l deoparte si nu mai ati fa viata un calvar