Pătrățele, da, asta e important într-o căsnicie. Eu îți recomand să mergi la psiholog.
Copii seamănă uneori cu strămoșii. Interpertările tale sunt de om cu creierul un pic dereglat. Băutura ajută la asta.
Este posibil ca copilul sa semene mai mult cu dratele tau, dar asta nu inseamn ca-i al lui, pentru ca se mostenesc genele familiei.
Daca te macina atat de mult, nu ai decat sa faci un test de paternitate tie si fiului tau si sa vezi atunci realitatea.
In orice caz, daca te streseaza faptul ca te-ai ingrasat, pune mana si slabeste, ca sa nu mai pedepsesti pe nimeni cu frica si obsesia ta.
Probabil ca esti mai ursuz, mai pun pe harta, mai suspicios, ceea ce iti va distruge familia, ca femeia aia la un moment dat, se va satura de suspiciunile si obsesiile tale bolnavicioase, de gelozie.
Cand ai problme, pune mana si le rezolva, nu astepta sa distrugi totul in jur cu nepasarea si rautatea, ca poti usor sa indrepti acum, situatia.
Chiar nu trebueis a mergi al sala ca sa slabesti, doar sa elimini painea, fainoasele, cerealele si orice carbohidrat din viata ta. Apoi, alearga 1 ora dimineata, inainte sa pleci la servici, in jurul casei. Totul se rezolva daca vrei, nu-ti trebuei decat vointa!
De foarte multe ori băieții seamănă cu mamele si fetele cu tati.Nu este neaparat obligatoriu dar se intampla.Se mai întâmplă sa ia si gene de la bunici, eu spre exemplu am preluat trăsături de la bunicul meu.
În fine lăsând asta la o parte tu cred ca suferi de complexe de inferioritate si asta ar trebui tratat nu sa o pui pe soția ta sa jure. Daca ai dovezi clare cum ca ea te înșală înfrunto, daca nu nu o teririza pentru ca poate chiar nu merita.
Pentru liniștea ta mai bine ai consulta un psiholog, ai face un test de paternitatea cu toate ca o sa fie jignitor pentru sotie si nu l-ai mai lasa pe fratele vostru la voi.
Da, mare problema, pentru ca se stie ca patratelele te satisfac in pat si tin o casnicie.
Tu o sa fii exact ca in vorba aia cu "fiecare pasare pe limba ei piere". O sa strici absolut totul TU si numai TU.
Tu stii ca si negrii ( aia africani, de la mama lor) pot face copii albi? Nu stiai, nu? E normal sa semene inclusiv cu frati-tu, desteptule. Aveti gene comune tu si el. Copiii seamana in general cu strabunici si cu stra-strabunici. Ori aia ii ai comuni cu frati-tu. Asa ca d'oooh! Copilul poate semana si cu frati-tu.
Copilul verisoare mele seamana cu fratele ei, adica cu vara-miu. Acum barbatul ei trebuia sa spuna ca s-a culcat cu propriul ei frate?
Doamne fereste cat de dezinformati sunteti si cat de paranoia.
Si inca ceva : ai complexe mari de inferioritate si i le atunci in carca ei si fratelui tau. O sa ai numai de pierdut.