Nu crezi ca ai fost putin mojic cu purtarea asta? Tu ai vorbit prima data cu ea, sa vezi ce-i place, ce vrea de la tine?
Intai comunicarea, si cu comunicarea vine intelegerea si apoi increderea. Vrei sa o pupi dar ea nici nu stie ce vrei de la ea? Daca data viitoare vrei sa 'o iei' cu forta, cum e?
Vorbeste intai, ca de aia ne-o dat Dumnezeu gura.
Sun-o si cere-ti iertare pentru ziua aia si spune-i ca, daca vrea, sa incercati sa o luati amandoi de la inceput, si de data asta poarta-te cum trebuie cu ea.
Stiu ca barbatul ii barbat, ca, de, trebuie sa se dea macho si sa ia ce-i place, da' intelege si tu, ca nici fata nu-i gaina, sa se puna in genunchi cand vine "cocosul" la ea.
Cred ca nici tu nu vrei asta, nu? O gaina?
Agresivitatea nu te-a ajutat deloc sa-ti creezi o imagine favorabila in ochii fetei. Ai pus-o intr-o situatie penibila si ai speriat-o.
Da, ai perfect dreptate dar nu mai puteam tu ce-ai fi facut sa o ti de mana si sa vina unu s-o "ti-o fure" adica vine pupincuristul si o trage dupa el spunand "hai ca trebuie sa vb ceva cu tine" nici nu m-a bagat in seama p mine.
E problema lor, nu a ta. Nu stii ce relatii erau intre ei. Poate ca baiatul pe care il numesti nejustificat atat de urat avea motive sa creada ca tu incercai sa-i "furi" iubita. Nu era un motiv sa il agresezi fizic, avand in vedere ca el nu te-a atacat, ca sa fii nevoit sa te aperi.
Uf ..naspa situatie.
ar trebui sa o lasi o zi sa se gandeasca si intre timp sa vorbesti cu prietena ei.
apoi curaj ..nu stiu
Pfoai...nu stiu ce sa zic poate fata respectiva era...asa uimita . Adica ai incercat s.o saruti dupa care a venit pupincuristul si a incercat si el. Ar trebui sa o lasi un pic si dupa sa vorbiti poate reusiti sa fiti impreuna daca asta va doriti .
Sper ca te.am ajutat .