| idontknow222 a întrebat:

Salut,nu de mult i-am spus unei fete ca o plac, iar dupa aia nu prea am mai vorbit 3 saptamani,iar acum incepem sa mai vorbim,radem si nu stiu ce sa fac, sa ii zic iar ca o plac?

Răspuns Câştigător
| zElley a răspuns:

Buna, parerea mea este ca e posibil ca ea sa nu te vada mai mult decat ca pe un amic. Tu o cunosti mai bine, uite-te la gesturile ei fata de tine, daca sunt gesturi putin tandre sau gesturi care nu le vezi doar intre prieteni inseamna ca si ea te place si asteapta sa faci pasul urmator, cu vorbe nu dovedesti nimic.in schimb daca spui ca ea te-a evitat 3 saptamani sidaca observi ca e uneori putin mai distanta cu tine eu zic sa faci un test, incearca sa pari ca si cum ti-ar place de o alta, daca e geloasa va fi evident, dar nu exagera.

6 răspunsuri:
| Loveisintheaire a răspuns:

Da incearca.mie asa mi s-a intamplat cu prietenul meu a tot incercat si acum stam amandoi si ne iubim enorm!

| LoveSleep a răspuns:

Nu, ca iar n-o sa vorbiti 3 saptamani.
Ar cam fi momentul să faci ceva real. (Știi tu, fapte)

| MrLucas a răspuns:

Crezi ca sufera de amnezie fata respectiva? I-ai zis deja odata acum 3 saptamani, treci la fapte.

| neutrino a răspuns:

Gata, opreste-te!

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Incearca cu o floare, o ciocloata si o vorba: draga, sa stii ca mi-ni place de tine, in mod deosebit. Si daca te refuza nu vei muri. Femeile sunt mai multe ca barbatii.

| R0R0 a răspuns:

Nu.
Acum intreab-o daca vrea sa fiti impreuna