| EviLZ a întrebat:

Salut, Nu de mult m-am combinat cu o fata(colega) de care imi place de ea. happy
Si aseara am intrebat-o daca vrea sa stea cu mine. Si a zis "DA" dupa 2 ore imi zice "deci...cat de CRETIN poti fii sorine sa crezi ca eu as sta cu tine?! Nu esti pentru mine fara suparare. din punctul meu de vedere esti un 'terrible boy' "

Cum pot trece peste faza asta?
Faza este ca nu stiu cum sa trec peste faza asta, adica imi este colega de clasa o s-o vad zilnic.

Se merita sa ii mai ofer o sansa sau ceva de genu?
P. S : am 14 ani!

Răspuns Câştigător
| cosmina95 a răspuns:

Categoric nu!
indiferenta doare cel mai tare! nu o baga in seama ignoro total si va fi bine.nu te mai gandi la ea sunt destule fete mult mai bune ca ea!

9 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Nu merita.Se vede ca nu ii pasa de tine. Fete mai sunthee hee

| EviLZ explică (pentru Elena1234456):

Da, dar vreau sa stiu cum s-o abordez, ce sa faca ca s-o uit?

| Elena1234456 a răspuns (pentru EviLZ):

Gaseste alta fata.Tu chiar crezi ca merita?

| DuLcyK a răspuns:

In nici un caz nu ii pasa de tine, si cred ca a pus pariu cu vreo fata sa stea cu tine 2 ore si dupa sa se desparta!

| EviLZ explică (pentru DuLcyK):

Da, este adevarat a jucat adevar si provocare! Iar eu ca prostul... am cazut in micutul lor joc!

| DuLcyK a răspuns (pentru EviLZ):

Pai vezi nu ar mai trebuii sa ii dai nici o sansa. Nu te merita!

| smartboywhohatesschool a răspuns:

Nu frate, din punctul meu de vedere ea ti-a dat cu sutul in fund.ar trebui sa ii spui doar ca ai vrut sa faci misto de ea pentru ca sa o ranesti si tu pe ea.ai putea sa ii spui ca nu ai sta cu ea datorita unu i defect pe care il are(are vreunu nu?). SUCCES

| KidaaaToxika99 a răspuns:

Nu ii pasa de tine, dar te foloseste...so nu o mai baga in seama.winking

| Sukyyy a răspuns:

Friendzoned;'3.