Ele sunt etichetate drept curve din motivul care l-ai spus si tu : umbla cu 100 de baieti. Baieti nu sunt de vine deoarece ei cunosc fata, iar stiind ca ea se *** din prima de ce nu ar ****o si ei odata?
Pei asa e la noi.
baietii pot sa se **** cu cate fete vor ca ei nu primesc nici o eticheta.
insa noi daca umblam cu nu stiu cati baieti gata suntem curve.
Unele fete sunt etichetate drept curve deoarece se culca cu unu si cu altu. si mai sunt si baieti care se lauda. gen: bay stii am f****-o p aia. dp ce eu i-am tras la m**E voi o sarutati... si de aceea...
depinde de caz
De obicei fetele sunt numite ''curve'' de alte fete care sunt geloase de faptul ca baietii pe care ele le plac se uita dupa asa zisele curve. Baietii doar se iau dupa incultele alea.(evident nu toti/toate). Dar eu zic ca poti numi pe cineva curvar/curva(tarfa) doar daca ai dovezi ca se culca cu mai multi (nu neaparat in acelasi timp) nu fiindca doar UMBLA cu mai multi. Ce e de facut daca lor le merge asa?
Pentru ca de-a lungul timpului a fost dezvoltata o conceptie cum ca: " baiatul care se culca cu mai multe fete e barbat, iar fata care se culca cu mai multi baieti e curva". Cam asa si in cazul asta
Nu esti batuta in cap, fiecare are propria opinie.Eu una cred ca sunt curve cele care fac sex pe bani.Dar nu sunt de acord nici cu fetele care schimba baietii mereu si nu ma refer doar la o relatie-relatii scurte,normal,ci si la sex. Daca de exemplu, o fata se culca azi cu x, peste 2 zile cu y si saptamana urmatoare cu z,asta se va afla si baietii vorbesc intre ei, si normal ca acea fata va fi catalogata drept "curva" de catre ei, pentru ca se lasa usor si o poate avea oricine.Parerea mea.
Pai,fetele sunt etichetate curve de catre baieti, doar ca nu toate sunt curve.Ei cred ca toate fetele, femeile sunt curve asa gandesc ei.Si vor sa se foloseasca de fete{stii tu in ce fel} si apoi le arunca pe carpe, doar ca acelea care umbla cu mai multi baieti{de exemplu te duci la unu, pe urma dupa o ora la altu} si stii tu ce fac curvele.Scuze de cuvantul cu c' dar asta-i intrebarea. sper ca te-am ajutat papa.
Eu unul nu le etichetez asa. Poate au facut greseli la viata lor, insa nu trebuie sa le judecam.Cine suntem noi sa o facem? Cu totii gresim,este viata lor,fac ce vreau cu ea, corpul lor, fac ce vreau cu el.
Multi barbati se mai si lauda,bai sa vezi ce am f... pe aia aseara si vorba circula si unele sunt etichetate ca, curve fara sa stie,cei drept fiecare e libera sa faca ce vrea cu viata si cu trupul ei,iar daca o femeie se culca si cu x,y, z le priveste pe ele, nu toate suntem la fel! Poate unele o fac de placere, de nevoie, niciodata nu vom stii care e purul adevar!
Pentru ca e de **** pentru oricine sa umble cu mai multi. Baietii profita de ea pentru ca nu sunt gay.
HappynewCenusa întreabă: