Sa dezgheţat fata, nene! Ochii care nu se văd se uită! Are altul la ea în oraş şi nu vrea să te rănească din prima! Ai să vezi pe parcurs că am dreptate.Să fii iubit maxim!
Nu ii mai incarca nici o cartela ca pana la urma ii intra in sange chestia asta si las-o sa se hotarasca ce vrea, se pare ca nu e prea interesata de relatia asta
Heii, eu nu merg pe baza ca "ochii care nu se vad niciodata, se uita. " Asa ceva este imposibil, din moment ce aveti o relatie, cum sa te uite, chiar daca sunteti la distanta. E clar ca fata nu prea vrea sa mai aiba tangente cu tine, ca daca ii "incarci tu cartela", e clar ca profita. Mai sunt atatea fete in lumea asta, stiu ca probabil e ea o iubesti si te-ai obisnuit cu prezenta ei, dar stai chill, te vei reface. Bafta!
Esti fraier, pe bune. Cum sa ii incarci mai cartela? Tu chiar nu te gandesti ca ea foloseste acele minute si cu alti indivizi? Bat pareu ca nu esti singurul baiat din viata ei. Sfatul meu e sa o lasi naibii singura, ii spui ca ti s-a acrit si mult pa. Ce naiba, te face pe tine o fata? Esti prea bun si bleg ca mine si noi astia buni avem doar de pierdut. Nu este fata pentru tine, paraseste-o de urgenta si las-o pe ea sa revina si sa iti stea la picioare!
Auzi frate, daca pentru unul care o injura plange iar pentru tine care ai atata bun simt si doar odata ai zis "la dracu de situatie!" ti-a inchis cu tupeu in nas, atunci zi-mi unde stai sa-ti dau eu bataie pana te trezesti. Serios, am o ciuda mare pe astfel de fete. O fi ea cu lacrimi, dar pana si alea pot fi teatrale. Ai tu garantia ca desi esti cu ea, viata ei nu e alt baiat si nu tu? Nu cred.
Concluzia: spune-i ca ti-a ajuns, ii spui ca vrei sa opresti relatia si apoi o lasi pe ea sa revina. Daca insa nu va reveni, e clar. Dar daca va reveni, ii impui niste conditii altfel o ia naiba. Eee... ca deja m-am enervat. Hai noapte buna.
beausingurlamasamea întreabă: