Schimba-ti atitudinea, daca te uiti in jur o sa vezi numa urati cu fete faine, pentru ca aia stiu sa vrajeasca si poate mai au si ceva atuuri, bani, masini, sau doar papagal, si vrajesc cu promisiuni!
Inceraca sa gasesti o fata la fel de ''urata'' ca tine. Trebuie sa existe cineva, oricine isi gaseste o persoana, iesi mai des.
Daca tu ai o parere asa proasta despre tine, ce pretentii poti avea de la ceilalti? Descopera-ti atuurile si pune accent pe ele, ingrijeste-ti fizicul si nu fii disperat. Ai rabdare, exista cineva si pentru tine.
Ba nu stiu... Eu m-as spanzura sincer. Glumesc. Mai, inainte sa iubesti alta persoana, trebuie sa te iubesti pe tine, sa accepti cine esti. Dupa, o sa fie mai usor. Putina incredere in tine nu strica. Sau... ai putea sa-ti arzi fata cu acid de baterie. Eficient. O sa arati ca bianca Dragusanu, dupa ce a fost arsa cu acid pe fata.
Ar trebui sa fie o provocare pentru tine. Uita-te-n jur si probabil ca vei observa persoane mai "urate" decat tine (fizic) ce umbla cu femei frumoase.
Daca te consideri asa atunci nu vad cum iti vei face o prietena.
Pe fete le intereseaza mult atitudinea pe care baietii o au.
Andrei199114 întreabă:
Andrei199114 întreabă: