| Titynush a întrebat:

Salut,nu stiu ce sa fac am 18 ani si am inceput o relatie cu o persoana de 35 de ani si din pacate e si casatorit.Sincer nushtiu ce sa fac, ma simt foarte bine cu dinsu

10 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Te simți bine cu "dânsul" că are ceva ani înaintea ta, are și experiență dar mai are și coadă!
Termină cu el până nu ai să regreți toată viața.

Pa, pa.

| eurynomus a răspuns:

Precis esti din Moldova! Nu?! laughing laughing laughing

suntserios
| suntserios a răspuns:

Te gandesti ca atunci cand ai sa ai si tu 35 el o sa aiba 52 si o sa se gandeasca la proteza deja asta daca nu se satura sa se distreze tu tine pana atunci

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

TREBUIE să te respecţi mai mult pe tine însuţi şi să te gândeşti că NU ai nici un viitor alături de acest bărbat - el te foloseşte ca "divertisment" - NO offense!

Sunt sigur că te simţi "foarte bine cu dânsul", deoarece ŞTIE cum să se poarte cu tine - asta nu înseamnă că te iubeşte, cel mult că te respectă...

Chiar şi în privinţa acestui aspect este discutabilă situaţia : după părerea mea, dacă te-ar respecta, NU ar "profita" de tinereţea şi inocenţa ta!

Acum, bine-nţeles că TU eşti cea care va trebui să decidă ce va face în continuare - eu pot doar să-ţi spun că eşti tânără şi ai toată viaţa înainte, precum şi multiple posibilităţi/variante să găseşti un băiat de vârstă apropiată, care să te iubească şi să te MERITE!

| neutrino a răspuns:

Iti place rolul de amanta. Se poarta. Aici nu-i locul unde sa te dai puritana si ca spui nu stii ce sa faci. Stii foarte bine.

| Felys a răspuns:

Lui normal ca ii convine,vede in tine o prospatura,dar tie iti convine sa fi doar roata de rezerva,sa stii ca un barbat isi face nevoile si pleaca tot la familie, pentru ce te injosesti asa mult, sunt o groaza de baieti tineri ca tine care vor relatii, in aceasta relatie ascunsa pe care o ai nu merita investite sentimente, mai bine te-ai oprii inainte sa se declanseze un scandal

| catablondu a răspuns:

Buna, Ce are acest domn si nu au baietii de varsta ta in afara de obligatii familiale? Incearca sa gasesti raspunsul care sa te convinga daca are sau nu rost sa ramai cu el. Pe de alta parte incearca sa te pui in locul sotiei lui... Cum te-ai simti? Sper sa faci alegerea care sa nu te doara, sau sa te doara mai putin.

Răspuns utilizator avertizat
| Piiiiiiika a răspuns:

Au au au straight face
Probabil tu tii la el. Adica la dansul. Dar el tine la tine?
Are copiii? Iti dai seama ca poti stica o familie. Totusi nu e cu intentie atata timp cat tu >> il iubesti

| Bia125 a răspuns:

Asta depinde si de tine. Daca il iubesti orice ti-am spune noi, tu ai ramane cu el. Dar gandeste-te ce s-ar intampla daca ai ramane cu el in aceasta relatie, iar sotia sa ar afla. Cum te-ai simti daca ai destrama o familie? Mai ales daca aceasta familie are copii. Nu vreau sa fiu rautacioasa, sau ceva de genu, dar parerea mea e ca cel mai bine e sa pui capat relatiei pana nu e prea tarziu. Daca intr-adevar te iubeste ar divorta si ar ramane cu tine, dar nu prea cred ca ar renunta la copii si la sotie. Parerea mea este ca acesta vrea doar o aventura. Sper ca te-am ajutat.
Bafta!