La 14 ani alte probleme ar trebui sa ai, lasa iubirea ca e timp si de asta. Bucura-te de copilarie
Esti inca un copil, nu este cazul sa te gandesti inca la iubite si la ziua indragostitilor. Ziua ta este de 1 iunie, cand trebuie sa primeste cadouri adecvate varstei (carti, dulciuri). Vei avea prima iubita pe la 17 ani, cand este varsta potrivita, nu te grabi sa renunti la copilarie pentru iubire, fiindca la varsta asta este penibil sa te lauzi ca ai iubita. Si pe langa ca te faci de ras, pierzi si fericirea copilariei, care nu se va mai intoarce niciodata.
Eu am 26 de ani si na nu-mi pasa de ziua aia inventata de umanitate, ziua dragostei e in fiecare zi cand ai persoana iubita langa tine
http://www.cinemagia.ro/......ber-20707/
De ce te chinui atat la doar 14 ani? Atunci e o joaca idioata orice "relatie", eu mi-am regretat fiecare relatie de la 14-15 ani, sunt pierderi de timp, nu te ajuta cu nimic, ba chiar nici pe oamenii care vad copii de 14 ani cum isi iau limbile-n gura pe afara nu ii ajuta
Fratele meu cu timiditatea vei pierde mult mai ales in fata fetelor ele vor baieti cu tupeu care sa rupa patul cu ele nu baietii cuminti, NU permite jigodiei sa te joace cum vrea ia, si tu nu ai treaba cu gunoiul ordinar imputit de valentines day cand toate cuplurile isi mananca rahatul reciproc