| AcestaSuntEu a întrebat:

Nu stiu ce se intampla cu prietena mea...sad Eram la mine in cartier cu niste colegi si colege si o vad ca vine cu o alta colega de-a mea,eu incep sa o salut,ea nici nu ma baga in seama si pleaca... apoi iar ma intalnesc cu ea, iar ii zic buna iar nu ma baga in seama si pleaca.Peste vreo 15 minute iar m-am intalnit cu ea, ea fiind intr-un grup cu vreo 3 fete si 2 baieti,si a zis ca pleaca,i-a salutat pe toti in afara de mine sad Mi se pare ca filtreaza cu unul din baieti,care nu arata chiar bine,adica e mare gras si nici nu e prea simpatic,si asta nu am zis-o doar eu. Incerc sa tot dau de ea pe facebook,pe mess,dar nu mai intra,si unele din prietenele ei mi-a zis ca si cu ele se poarta ciudat,ca nu mai vorbeste asa mult cu ele,deci,care e problema? (sau problemele,fiindca cred ca sunt mai multe). Cineva mi-a zis ca vrea sa ma faca gelos,dar nu are de ce fiindca nu i-am dat niciun motiv sa faca asta,altcineva mi-a zis ca poate pleaca in afara si nu vrea sa-mi zica sa nu ma supere ( tatal ei sta in afara, in Grecia); Dau funda raspunsului care ma lumineaza cat de cat in privinta ei puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| neutrino a răspuns:

Nu incerca sa intelegi o fata, pentru ca nu vei reusi!

5 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

E bine sa nu-ti mai faci iluzii: Fata nu (mai) este interesata de persoana ta.

| AcestaSuntEu explică (pentru neutrino):

La asta m-am gandit si eu, dar cu o zi in urma sa-mi faca chestiile astea m-am plimbat cu ea am sarutat-o, am ras, deci nu era nici macar un sentiment ca s-ar raci asa deodata...adica,chiar nu stiu ce sa mai zic...

| AcestaSuntEu explică (pentru neutrino):

Mda,ai dreptate, mersi de raspunsuri...winking

| neutrino a răspuns (pentru AcestaSuntEu):

Nu incerca sa intelegi o fata, pentru ca nu vei reusi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E pe ciclu thinking, eu stiu? Du-te filtreaza si tu doua foi si incearca sa o uiti pe moment. Va spune ceva mai devreme sau mai tarziuwinking

| AcestaSuntEu explică (pentru anonim_4396):

Deci la asta chiar nu m-am gandit laughing)))))