Bună.
Să te ferești de el, posibil să se îndrăgostească de tine și va fi o mare problemă că nu aveți aceleași orientări sexuale.
Mult succes în noul an școlar.
Pa, pa.
Esti un tip bun si prostul a profitat.eu zic sa il pui repede la punct pana nu face si altceva
Interesant ce spui tu aici, dar mai intai sa-ti spun: welcome! Intr-adevar este ciudat, dar acest tip de oameni exista si chiar printre noi. Eu te sfatuiesc sa nu vb cu nimeni din conducerea sau personalul scolii, caci dirigintele sau dir sau alt profesor poate sa nu reactionezez chiar normal, si chiar e cazul. In fine, eu cred ca ar trebui sa fii stapan pe tine, daca mai incearca, sa-l dai frumos la o parte si in primul rand, cauta-l tu si cere-i explicatii. Poate este un tip care vrea senzatii tari sau publicitate agresiva. Iar daca tu chiar vrei sa-l ajuti, incearca sa-l cunosti macar sa stii cu ce poate fi ajutat. Succes!
Incearca sa il eviti sau daca mai vezi ca se mai da la tine pleaca de langa el.i-al la intrebari fi putin mai sever cu baiatul ala ca sa nu se ajunga la altceva
Salut! In primul rand vreau sa iti urez bun venit pe site!
Pai ce sa facI? il iei intr-o parte sa vorbesti cu el intre patru ochi, il intrebi ce a vrut sa insemne ce a fost ieri. Spune-i ca acel gest al lui te-a speriat... spune-i tot si sa nu mai incerce sa faca asa ceva...
Eu zic sa vb cu parintii! acestia sa ia atitudine sa vb cu dirigintele! mie chiar mi se pare scarbos ca un baiat sa fie cu altul, sau o fata cu alta fata.yeah.
e cel imi bun sfat pe care il pot da!
"succesuri" in noul an scolar
Asculta melodia lui cream-nu din prima seara... pana la urma te deranjaza faptul ca te-a sarutat sau ca a facut-o din prima zi?
spune-i omului clar ca nu te intereseaza chestii de genu'...si nu ai cum sa il ajuti, fiecare e liber sa-si aleaga orientarea sexuala...scapa tu cat mai poti pana nu face tipul o obsesie pentru tine
Te-a mai sarutat de atunci? sau ati trecut la chestii serioase? mor de curiozitate!