Daca simtea ceva pentru tine nu mai statea cu iubitul ei si iti propunea tie sa fiti intr o relatie ca din ce povestisi pare destul de directa fata respectiva, ii place doar sa te tachineze, sa glumeasca cu tine atata tot, incearca sa nu iti faci sperante prea mari sau sa ii dai ei ceva de banuit ca o placi asta ca sa nu stricati frumoasa prietenie pe care o aveti acum.
Din moment ce ea are deja iubit ce mai vrei? Vrei să îi desparti sau ce, lasă o in pace si cauta pe cineva singură, ea este doar o tipă de gașcă cu voi si tu repede ai pus botu ti sau aprins călcîiele după ea, gîndeste te ca poate ea acasa îi spune prietenului ei de tine, si ca te dai la ea, poate va vrea el sa te cunoasca sa rezolve problema, ce varsta are colega ta? dar tu?
1. Nu face confunzie. Daca se comporta frumos cu tine, sunt mari sanse ca asa sa fie ea, nu sa te placa, daca e asa cu toata lumea, atunci tu nu esti cu nimic mai diferit. Chiar daca poate crezi ca la tine e altceva, dar nu. Asa e firea ei, sociabila, glumeata. Si o problema cred ca ar fi la tine din cauza ca te atasezi de orice femeie care iti da putina atentie si se comporta frumos. trebuie ceva mai mult de atat.
De când am citit primul "ai vrea să fie ceva intre noi?" am înțeles că se gândește la ceva,și după mi-a fost imediat reconfirmat cu reacția (prostuță a ta ) și răspunsul ei.
Ea te place,tu nu o placi prea mult,sau probabil după reacțiile tale total sterile la micile ei înțepături, probabil ești un timid.
Dacă s-a mai și uitat fix în ochii tăi când ți-a refăcut întrebarea de mai multe ori și tu ai reacționat așa, nu o meriți.
Referitor la relație, dacă cineva nu mai e în "largul lui" într-o relație, schimbarea e benefica pentru amândoi, deci.