Daca esti credincios, mergi la biserica si roaga-te, plangi acolo si descarca-ti sufletul, fiindca ajuta.
Nu rezolvă o discuție cu ea. Cea mai rapidă vindecare este să cauți altă prietenă.
Încearcă asta:
https://www.suplimente-vitabolic.ro/......t-120-caps
Combinat cu semen retention.
Nu sta degeaba, te simți ca o leguma pentru că nu faci nimic, și mai mult ca sigur ai și un stil de viață dezordonat.
Mănâncă calumea și fa mișcare, nu ai idee cat de repede iti revi.
Nu e adevarat. Fac exerciții săptămânal, nu fumez deloc, nu beau(decât foarte rar, la ocazii) și nu mănânc prostii. Am un fizic și un genetic foarte bun.
Și nu înțeleg de unde pana unde ai ajuns la testosteron booster...in întrebarea asta nu era nimic legat de testosteron.
Și ma simt ca o leguma din punct de vedere emoțional nicidecum fizic
Semen retention? Wtf? Delir mistic!
Salut!
E ceva cu care încă mă confrunt și eu
Sunt anumite răni emoționale care provin din copilărie și care au legătură cu relațiile noastre ulterioare
De exemplu eu am visat in noaptea asta că eram la fosta in masina și căutam lucruri care să-mi explice totul sau la ea acasă îi cautam prin lucruri
Ea nici macar nu are mașină sau permis de conducere
Eu știu în mare ce s-a întâmplat
Doar ca una e să știi și alta e să ți-o spună ea cu lux de amănunte
Un psiholog te poate ajuta, unul foarte bun te poate ajuta și mai mult, iar dacă îți permiți, de ce nu?
Sunt și asociații care oferă psihoterapie gratuit
Mult succes!
Mulțumesc, pana la urma am sa încerc sa vorbesc cu un psihoterapeut. Vise de genul am și eu, de fiecare data când am trecut printr o despărțire (de doua ori) am visat lucruri legate de persoana respectiva