| AlexN05 a întrebat:

Salut, nu stiu cum sa incep. Eu cu partenera mea am facut un fel de petting, in sensul ca eram amandoi dezbracati si ne-am atins organele genitale, dar doar am frecat si apasat putin cu trunchiul penisului, nu cu capul, ca sa evit contactul dintre fluide care printr-un caz nefericit ar duce la o sarcina. Am stat si m-am gandit daca sunt totusi sanse ca lichidul acela pre ejaculator sa se fi scurs cumva in zona vaginului si sa o las insarcinata, pettingul in sine a durat undeva la cateva minute. Am rascolit internetul si multi au spus ca e aproape imposibil, cineva chiar a zis ca a ramane insarcinata din asa ceva e echivalent cu a fi lovit de un meteorit. Mentionez ca sunt in 28 ianuarie si iubita mea a avut dureri de burta si greturi inca din a 3 a zi dupa aceasta intamplare, dar incepusera dinainte sa ii vina ovulatia, ceea ce n-are cum sa aiba legatura cu sarcina. Acum, cu 2 zile inainte sa ii vina menstruatia in mod normal, are dureri de burta, de spate, febra, frisoane, rosu in gat + dureri ale muschilor si oaselor, o doare asa rau nici nu poate sta in picioare. Ea zice ca ar fi o sansa sa fie gravida avand atatea simptome, dar mie tot mi se pare ceva SF, mai ales ca este VIRGINA. Daca imi puteti spune daca sunt sau nu sanse sa fie gravida, sau daca nu, ce poate avea? o gripa, virus sau infectie in corp? Mie mi se par simptome de o raceala la plamani. Eu sunt cu facultatea si ea cu liceul ne am distruge vietile daca ar fi intr-adevar insarcinata. Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Miruna333 a răspuns:

Nu exista asa ceva.
Doar prin penetrare in perioada fertila ramai.
Nu din petting, degete si asmd.
Daca are simptome care se aseamana cu cele ale sarcinii, nu inseamna ca e gravida.
Daca stiti cum se produce conceptia, nici nu ar trebui sa va dati filme cu asa.
Exista avort, nu trebuie pastrat un copil cand parintii sunt in liceu.

7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este imposibil ca sa ramana insarcinata de la frecarea voastra.

In ce privesc durerile ei de burta si greturile fetei sunt clar de la o tox-infectie alimentara fiindca nici o sarcina de pe fata pamantului nu are simptome mai devreme de 3 saptamani de la fecundarea ovului, ceea ce la voi nici macar nu s-a intamplat.

Pe viitor, jucati-va cu prezervativul pe penis, macar asa nu-i mai provoci stres si nici risc de sarcina.

| AlexN05 explică (pentru Violleta2022):

Multumesc, da stim ca am gresit, a fost o joaca tampita.

| Emilian65 a răspuns:

Acum va gândiți ca va stricați viețile daca ea ar fi gravida. Dar, când ați făcut acel peting neprotejat, nu v-ați gândit la viețile voastre viitoare?

| AlexN05 explică (pentru Emilian65):

Crede ma ca eu chiar nu ti-am cerut parerea si ultimul lucru de care am nevoie este morala ta. Am pus niste intrebari la care daca nu ai raspuns iti pierzi timpul tau scriind si pe al meu citind.

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Nu e insarcinata.
Ia-o de mana si du-o la medic, posibil are o viroza ceva.

Protejeaza-ti partenera folosind prezervativ. O protejezi de sarcini nedorite si va protejati amandoi de BTS (Boli cu Transmitere Sexuala).
Fa-ti vaccinul HPV, este gratuit pentru fete şi băieţi (11-19 ani neîmpliniți). La medicul de familie.
https://comenzi.farmaciatei.ro/......-la-baieti

| StoicAnalysis a răspuns:

Aparent dupa sex, chiar si daca nu a fost cu penetrare, datorita excitatiei, femeia are dereglari hormonale si intarzieri de menstruatie. Daca stii sigur ca nu a intrat nici un lichid inauntru, atunci esti ok.

| Kufu95 a răspuns:

Nu are cum să rămână gravidă dacă nu a fost sex cu penetrare, poate a răcit.