| St3fan_2335 a întrebat:

nu stiu cum sa incep. Sunt in a8a si am facut excursie de 4 zile cu clasa si neam imbatat in fiecare noapte rau ex:unu a dorimit in cada ca voma prea rau rolling on the floor)) altu pe wc decii va dati seama dar nu asta e problema. Treaba e cain a2a seara pe la 3 asa dupa ce eram mort de beat prietena mea s-a dat la mine mai "mult" si dupa ne-am dus in camera la mine si cred ca am facut mai mult decat sa ne sarutam si astea...nu sunt sigur dar daca a ramas insarcinata ce draq ne facem ca nu vreau sa am copil la 15 ani cine ar vrea?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cine nu vrea, nu face sex neprotejat. Simplu. Du-ti prietena la ginecolog (impreuna cu unul din parintii ei), o sarcina la varsta asta o poate omori.

| AndaWest a răspuns:

La betie nu cred ca ai nimerit gaura...deci stai calmlaughing

| aliybella a răspuns:

Baga-i degetele prin sti tu ce si scotoceste pe acolo poate gasesti ceva, daca gasesti trage de el si asa o sa fii sigur ca nu a ramas insarcinatawinking, va mananca intr-o oarecare scorbura sa faceti sex la 15 ani

| Giovanna a răspuns:

Pai daca era mort de beat, mai puteai sa ii faci ceva? laughing mai ales ca nici nu-ti amintesti laughing)))) ea nu prea are cum sa te "violeze" fara voia ta rolling on the floor)

| andreycristiano a răspuns:

Pastila de a 2 zi lol