Incearca sa comunici mai mult cu cei din jur, uite chir prin intermediul TPU. trebuie sa gasesti un (o)prieten(a)care sa fie in asentimentul tau, singura conditie-comunicarea.Incearca si ai rabdare prietenii vor veni.
Poti sa-ti faci multi prieteni aici si poti vorbi cu noi despre orice, suntem aici ca sa ascultam si sa ajutam daca putem. Daca vrei lasa-mi id-ul tau pe privat si vorbim mai multe.Si nu my fi trista ca iti faci prieteni cand nici nu te gandesti
Si eu cateodata ma simt exact ca tine.mai exact atunci cand nu sunt cu yuby.in cursul saptamanii nu il pot vedea pentru ca lucreaza iar eu sunt la facultate, prietenii adevarati nu am (cei pe care ii credeam ca sunt, erau doar pe interes,)si, poate ca din cauza asta ma simt asa, simt si eu nevoia sa discut cu cineva dar nu prea am cu cine, vreau sa vb cu cineva care sa ma inteleaga cu adevarat. daca vrei sa vb lasa-mi id-ul tau in msg privat.
Comunicare, fa-i prieteni si viziteaza-i si stai linistita nu esti singura si eu ma simt la fel!
Ca sa te simti bine nu ai nevoie de altii. Te poti simti bine si singur dar asta presupune bineinteles o buna cunoastere a propriei persoane. Ce lucruri iti plac, micile bucurii zilnice...inmultesteste-le!
Si traieste cu gandul ca maine va fi mai bine.Si fa bine! Ti se va intoarce inzecit
Pai acelasi lucru il am si eu pe sufletzel. fara prieteni fara o persoana langa mine care sa ma iubeasca si sa ma sustzina sau sa ma ajute atunci cand imi este greu este tare greu. toata lumea aici o sa-ti spuna ca ai prietenii dp TPU ca aici este totul roz si frumos dar in nici un caz nu este acelasi lucru ca atunci cand ai un sau o prietena adevarata sau un iubit are sa te tina in bratze atunci cand ai nevoie de putina caldurica si sa te sustzina atunci cand treci prin momente grele. sincer eu nu am gasit nici o rezolvare la aceasta problema si nu stiu ce sfat sa iti dau. nu poti decat sa tzii kpul sus si sa speri ca undeva acolo este cineva si pentru tine si ca il vei intalnii cat mai curand.