| ruficape a întrebat:

Nu sunt o persoana geloasa dar cred ca sunt luat peste picior si vreau sa aud ca nu sunt nebun si ca am dreptate. Sunt cu o tipa de peste un an, ea la inceputul relatiei s-a dus intr-o vacanta exotica cu fetele ei (prima luna de relatie) si mi-a promis ca e fata cuminte si ca nu face nimic, ulterior peste 4 luni de relatie gasesc poze si filmari cu ea cand dansa pe un baiat de culoare si din ce am vazut a fost cu el 2 nopti la rand. Am acceptat fiind dat faptul ca era chiar la inceputul relatiei si ea a spus ca avea impresia ca ma combinasem cu ea doar pentru sex. Tot mergeam la petrecerile organizate de prietena ei, unde au venit si mai multi baieti. Am vazut o ca tot facea eye contact cu unul dintre ei si peste cateva zile am tot intrebat-o de ce facea asta (mi-a luat aproximativ 3 ore ca sa scot raspunsul asta de la ea), imi spune ca cu baiatul ala a mai fost impreuna si ca inca nu a trecut peste el. Am trecut printr-o semi depresie o luna si ceva, am fost devastat cand am auzit chestia asta. Imi spunea ca s-a fortat ca sa il uite si sa nu se mai gandeasca la el, asa ca i-am mai dat inca o sansa. Astea au fost cazurile mai naspa trecand peste faptul ca de multe ori mergeam in club si plecam cu ea de acolo pe brate ca era knock out de la bautura, vomitat peste tot, lumea se uita la noi etc. De 2020 revelion a decis sa mergem in club iar la ora 23:00 eram la mine acasa si vomita peste tot ca a baut de s-a facut manga. Peste 1 an de relatie, ea vrea sa iasa acum cu fetele ei si cu grupul ala mare de baieti si cu baiatul de inca ii mai placea ei de el. I-am explicat foarte frumos ca nu ma simt confortabil ca ea iesind afara cu baiatul cu care mi-a facut rau. Ea a zis ca bine iar peste cateva saptamani am prins-o ca m-a mintit, ea era afara cu prietena ei, aparent, dar de fapt era si cu baiatul ala si cu inca unul. Chestia asta m-a ranit enorm si i-am spus fix cum ma simt, ea a zis ca nu pot sa ii pun restrictii cu cine iese pe afara si ca ea vrea sa se distreze. Mi-a dat o saptamana sau doua ca sa ma gandesc daca pot accepta faptul ca ea sa iasa afara cand ala este acolo. Acum intrebarea mea este, merita sa mai stau cu ea? Voi ati fi rezistat atat? Tin sa precizez ca aproape toata relatia eu am fost singurul care a lasat de la ei si am plans super mult pentru ca nu ma intelegea cum ma simt.

Răspuns Câştigător
| Ofiintă a răspuns:

Chiar si după toate cele relatate, tu ai nevoie de confirmare pentru a renunța la tipa respectivă.
Este clar precum lumina zilei faptul că fata respectivă nu are niciun interes fată de tine.
Felul în care ai relatat istoricul evenimentelor, imi sugerează că tu ești chiar extrema acelei tipe si că n-ai absolut nimic în comun cu ea.
Cel mai probabil, te știe un băiat bun și profită de acest aspect.
Știe că tu oricum o vei ierta indiferent de greselile pe care le comite.
In cazul tău, acest drum conduce nicăieri. Nu ai absolut nicio satisfactie din relatia ta cu această fată, prin urmare nu faci decât să îti pierzi timpul.
Sfatul meu este să renunti definitiv la ea. In tot acest timp să nu ai vreun regret pentru că oricum nu se schimbă.
Las-o in voia ei să se destrabaleze unde vrea si cu cine vrea.
Exista fete si pentru tine si de nivelul tău, dar mai intai va trebui să renunti la actuala.

Răspuns Apreciat de Editori
| Lidia0000 a răspuns:

Eu cred ca tu esti ca o cameră de hotel ...adica esti folosit. Dacă te iubea, nu iti punea astfel de condiții și nu mai ieșea cu acel tip. Stiu ca doare si ca e greu, dar nu te lasa călcat în picioare. Sunt sigura ca profita de faptul că ai un suflet bun si stie ca o ierti mereu. Capul sus! Pământul e plin de femei care așteaptă o persoană ca tine.

10 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

Cu riscul de a iesi tot misoginul din mine. Fii barbat, da-ti 2 palme, ia o gura de aer, spala-te pe fata. Tu dupa prima faza nu ti-ai dat seama ca asta e o parapanta de fata si n-ai decat sa o trimiti la o cine vrea ea sa se spele pe cap cu ei? Ma enervez mai tare cand citesc ca exista baieti/barbati fara coloana vertebrala sa ia atitutine in fata zdrentelor, nu zic sa o bati, dar macar sa ai atitudine demna de un mascul,, sa o pui putin la respect. Aia d-aia face ce vrea din tine pentru ca ii permiti, practic o lasi sa te insele,, cam asa ceva, inselatul ca inselatul dar e vorba de demnitatea ta, te face pres una ca aia? Dupa femei si dupa autobuze sa nu alergi niciodata pentru ca vin altele inapoi, tot la aceeasi destinatie ajungi.

"Voi ati fi rezistat atat?" categoric ca nu, dupa prima ei escapada o expediam direct din viata mea fara sa ma uit inapoi/

Asta nu se numeste relatie, fii barbat si da-i papucii.

| cristimihailov a răspuns:

Prietene, nu mai fii carpa.
Las-o si nu te mai uita inapoi.
Dupa ce ca ea isi bate joc de tine, iti mai bati si tu grav joc de viata ta.

Mai bine singur decat un nimic. Iti dai seama ca stie tot satul ca s-a cardit cu ala... nu?

Pleaca. Cat mai repede. Nu fii un las. Ia atitudine fata de tine si de sentimentele tale si nu lasa pe nimeni sa le batjocoreasca.

Nu merita.

| Donsavas a răspuns:

Simplu. Foloseste o pentru sex și atat. Nu merita efortul

| mastadont a răspuns:

Nu merită, e doar o curvă. Încă nu e pregătită să aibă o relație, se pare că sunteți pe lungimi diferite de undă. Las-o să se distreze și cautăți alta.

| alexalx1234 a răspuns:

Nu merită. E o curvă obosită obsedată de p**ă. E doar pe interes. Doar profită de tine. Plus că este și genul de fată care umblă prin cluburi și se îmbată până numai știe pe ce lume trăiește.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Man, te inteleg perfect cum te simti, am trecut si eu prin asa ceva, nu cred ca se mai merita sa treci prin toate astea avand in vedere ca ti-ai aratat intentiile fata de ea si i-ai spus clar ca te deranjeaza lucrurile astea, avand in vedere ca ea nu tine cont ar trebui sa treci peste, o sa fie greu pana o sa se stearga tot. Cred ca asa ar fi mai bine decat sa treci iar prin acele "depresii", momente de gandire, iti faci rau singur, gandeste-te ca o fata care tine la tine nu o sa te faca sa suferi indiferent de situatie. Imi pare rau pentru situatia ta, stiu ca este greu sa treci peste, stiu ca ma puneam sa ma culc si ma gandeam cat sunt eu de naiv pentru ca dau continuare la treaba asta si tot spuneam ca de maine "gata" si pana la urma cu ajutorul unor prieteni am reusit sa trec peste si a fost bine. Succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Las-o, las-o sa zboare
C-asa sunt ele, pasari calatoare
Las-o, las-o sa zboare
Si crede-ma cand iti zic ca-ti face o favoare.

E o pasare calatoare, tu las-o sa zboare
Ca-ntr-o zi oricum dispare si-ti ia totul, totul la plecare
E o pasare calatoare, va pleca, va pleca, va pleca, va pleca
Iti va face o favoare.

Răspuns utilizator avertizat
| Jonas94 a răspuns:

Răspunsul meu către tine: las-o!
Păstreaz-o doar pentru sex și atât!