Dupa parerea mea cred ca te place si ea, dar vrea sa mai insisti putin, sa nu renunti asa repede. Fetelor le place sa se joace putin. Vrea ca tu sa fii in limba dupa ea, sa nu te lasi batut dupa primul sau al doilea raspuns.Atata timp cat te-a lasat sa o atingi si a fost bucuroasa cand i-ai luat un trandafir de dragobete stiind foarte bine ce semnifica cred ca te place.Deocamdata nu ii mai zice nimic. Ofera-i cadouri, fa-i complimente si daca vezi ca raspunde la ele, surprinde-o si cu un sarut, pana la urma urmei nu ai nimic de pierdut, vezi ce reactie o sa aiba.Bafta!
Las-o baltă, o să te refuze iar.
Dacă vrei să faci ceva cu ea trebuie să-ți schimbi atitudinea de papa lapte si de 'un prieten grozav'.
Imagineaza-ti ca are loc un cutremur. Tavanul din camera unde stati voi doi, se prabușește brusc. Tu te transformi in Hulk și îl ții cu mâinile. În momentul ăla îi zici :"Ai 10 secunde să te decizi dacă mă săruți sau îl las să cadă".
Pai te-a refuzat de 2 ori nu stiu daca o sa mai ai sanse dar speranta moare ultima, trebuie sa incerci pana nu e prea tarziu sa o cuceresti, poarta-te si vorbeste frumos fara un limbaj vulgar, mai spune cate o gluma fii politicos si manierat si astea dar daca te refuza iar inseamna ca nu vrea o relatie.Mult succes.
Ce trist o sa fii tu cand vine altul mai bun ca tine si ii curg ochii dupa el in 2 minute. Fata ti-a spus de 2 ori nu, cauta alta.
2 variante: 1) ea se joca cu tine, ii place doar sa discute si a primit acel trandafir nefiind acum cu nimeni, faptul ca ai atinso putin pe picior nu inseamna absolut nimic si 2)ea ar dori ceva mai multa intentie de la tine, fii mai barbat, arata-i ca nu esti ca ceilalti, glumeste cu ea cat mai des, fa-o sa rada si invit-o in gluma in oras la un film ceva, a treia oara daca te refuza atunci ia-ti gandul de la ea! succes