Motivul pentru care s-a despartit de tine a fost ca sa fie cu cel de acum nicidecum ca nu esti matur sau c-ai avea penisul mic , asta a fost numai o scuza sa poata scapa de tine, dar se pare ca intr-un fel mai tine la tine. Nu stiu ce as putea sa-ti spun sa faci, pentru ca s-ar putea sa o recastigi din nou dar intrebarea e daca se merita? daca te-a parasit 1 data o va face si a 2-a oara, se pare din spusele tale ca ea vrea sa te tina pe tine doar ca pe o,, rezerva" daca tu accepti asta atunci continua sa ti legatura cu ea, iar cand se va satura de ala se va intoarce la tine pana va gasi iarasi altul si tot asa... se pare ca la ea relatiile sunt pe interes NU din dragoste!
Asta a fost parerea mea, faci cum vrei, bafta!
Pai asta e nivelul ei, la alt pretext nu s-a gandit decat la dimensiunea penisului. A zis asa si ca sa iti creeze complexe, deci are si un caracter urat. E si parasuta, luna asta cu unu', luna urmatoare cu altul. Asa ca nu prea are dupa cine sa iti para rau. Salut.
S-a despartit de tine pentru ca ai penisul mic? sa-spui ca daca depaseste de 13 in erectie e considerat normal iar faza ca nu esti matur a fost un pretext ca sa se combine mai repede cu ala.deci treci peste sunt milioane de fete
Pai in primul ea s-a grabit sa faceti sex si nu cred ca motivul care ti l-a spus ar fi unul bun ca sa se desparta de tine.Ea iubeste alt tip si tu ar trebui sa uiti de ea