| Alexutzero a întrebat:

Salut, numele meu este Alex pe 17 octombrie implinesc 12 ani.
Intrebarea mea este de ce cand ma masturbez nu pot sa ejaculez pentru ca simt ca am terminat dar nu pot am incercat sa imping dar nimic! Dau funda

7 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Sperma poate fi produsa de catre cele 3 organe reproducatoare masculine : vezicula seminala, prostata, testicule, numai dupa ce toate aceste 3 organe ajung sa fie pe deplin maturizate. Aceasta maturizare are loc de obicei in momentul in care baietii ajung la varsta situata undeva la granita dintre sfarsitul pubertatii si inceputul adolescentei, adica in jurul varstei de 14 ani cu o posibila abatere de +/- 1 an. Momentul respectiv este destul de mult influentat si de gradul de dezvoltare fizica a fiecarui baiat in parte. Multa sanatate!

| aXy99 a răspuns:

De unde atata creativitate? Greu te mai repeti in invective, cu exceptia cuvantului "rapanos" care e omniprezent, ai un vocabular destul de bogat, ai reinventat cateva injuraturi clasice, te felicit.

| aXy99 a răspuns:

Nu stiu cat te ajuta cititul, folosesti cuvinte colocviale, dar le combini intre-un fel aparte laughing

| ywar a răspuns:

Ce sa impingi mai copilas? Stai cumintel.

| Necunoscut112 a răspuns:

Încă nu ai spermă. Nu trebuie să impingi nimic...

| A1b2cdefgh a răspuns:

Marș ba acas' de handicapat f*utut in cur, ce ai tu cu el ca se masturbeaza, e perfect normal la varsta lui, te dai mare deștept pe aici, cu cuvintele tale luate din DEX, mai cauta alte ca ăstea le-ai folosit in mai multe intrebari!

| Alert a răspuns:

Ai belit carasu pulik