Nu stiu, chiar nu stiu cum ai putea sa o faci sa te placa...nushtiu ce fel de om e ea poate sa incerci sa ii faci cite un cadou mic si dragut care sa o impresioneze, sau nu stiu.e greu sa faci pe cineva sa se indragosteasca.Dar parerea mea este sa mai incerci odata sa o intrebi, nu te va minca totusi sunteti prieteni. Poate te va intelege si ea pe tine cum ma inteles si pe mine prietenul meu
Incercarea moarte n-are!
Daca nu ii vei spune, vei sta asa, macinandu-te si gandindu-te : ''ma, oare cum era, ce se intampla daca ii spuneam ce simt?''
Nu mai bine faci pasul acesta si stii un lucru sigur?
Prietenia voastra nu poate sa se strice asa brusc, de la o confesiune.
Fa asta, spune-i, iar daca vei primi drept raspuns un 'NU', atunci lasi lucrurile asa cum sunt.
Dar macar, incearca.
Curaj si o zi frumoasa si calduroasa :-s
Stiu, la fel am stat si prima data pana mi-am facut curaj, eu sunt mai timid de felul meu. am mai trecut odata prin ce zici tu, dar ce crezi, de data asta ar putea fi altceva? .....chestia este ca nu pot sa mi-o scot nici din cap, ne vedem in fiecare seara si vorbim zilnic pe fb si la telefon.
Da,ar putea fi altceva, tinand cont de gesturile pe care le face.
Daca ea a fost intr-o relatie cu amicul tau si te-a respins la inceput, crezi ca are rost sa-ti faci sperante? Te va parasi pentru primul venit si te va lasa din nou. Ai grija!
Grea situatie, cred ca nu ai vrea sa ii spui din nou ce simti as vrea sa fiu eu in locul ei...la mine ii invers, eu m-am indragostit de cel mai bun prieten si el m-a refuzat doar pentru a nu strica prietenia...stii se mai intimpla citeodata ca roata se intoarce poate acum ia te place pe tine, incearca sa o spionezi, adica sa vezi reactia ei fata de tine, sa intrebi ce parere are despre tine.Nustiu ce sa mai zic
Cum as putea sa o cuceresc sau sa o fac sa ma placa? in asa fel in cat sa fiu sigur ca ma place si sa pot sa mai vb din nou cu ea despre tot ce simt?
Nu stiu, chiar nu stiu cum ai putea sa o faci sa te placa...nushtiu ce fel de om e ea poate sa incerci sa ii faci cite un cadou mic si dragut care sa o impresioneze, sau nu stiu.e greu sa faci pe cineva sa se indragosteasca.Dar parerea mea este sa mai incerci odata sa o intrebi, nu te va minca totusi sunteti prieteni. Poate te va intelege si ea pe tine cum ma inteles si pe mine prietenul meu
Nu vreau sa par insistent, daca as avea macar o garantie cat de mica ca ar accepta chiar acum as vb cu ea dar pana la urma am si eu orgoliu de baiat si stiu ca e prostesc si cel mai bine ar fi sa vb cu ea.dar eu ma pierd instant, as vreau sa-i dau cumva de inteles dar nu stiu cum voi ce credeti?:*