Incerarca sa lupti pentru iubirea voastra, daca te iubeste asa mult si tu o iubesti la fel va trebui sa aleaga caci iubirea adevarata este in 2 nu in 3 asa ca va trebui sa aleaga, e frumos sa iubesti si sa fii iubit... incearca si lupta. succes
Ea trebuie sa faca o alegere : tu sau el, cale de mijloc nu exista. Tu ai accepta sa o imparti cu altul? Nu prea cred.
Pune-o sa aleaga. Daca ezita sau il alege pe celalalt, stii ce sa faci: iesi la agatat.
Trebuia in primul rand sa nu renunti din prima la ea. Da, fete se gasesc, dar varul tau ce a facut... a ramas cu placutul...ca poate nu avea nici o sansa la ea...si tu ca drept urmare, ai ramas cu buza umflata. Iar acum, oricat ai vrea, nu ai nici o putere. Cred ca nu ai decat sa suporti si eventual la un moment dat sa se hotarasca ea sau sa hotarasti tu ce si cum. Oricum in situatia asta nu vei putea sta, pana la urma va veni de la sine o hotarare, ca e a ei sau a ta, tot va fi. Data viitoare fi si tu mai atent, fete se gasesc, dar nu cu toate te intelegi la fel de bine. Succes
Cred ca ar trebui sa mai incearci sa vorbesti cu ea.Intr-un suflet nu au loc 2 suflete, ci doar unul cu adevarat. Trebuie sa existe o diferenta intre ceea ce simte pentru tine si ceea ce simte pentru el.Incearca sa vorbesti cu ea mai deschis altfel va trebui sa traiesti cu gandul ca o imparti si cu altcineva...Si totusi pana la urma tot o sa aleaga pe unu dintre voi 2.
Poate suna dur dar tu acum ai statutul de "rezerva" pentru ea. In prezent va are pe amindoi si este mai mult decit multumita (gindeste-te daca ai fi tu cel care ar avea doua iubite, una din ele fiind fata de care ne vorbesti!) fii convins ca ea se gindeste si ca exista posibilitatea ca unul din voi sa renunte in cele din urma la ea. O iubesti? vrei s-o vezi fericita? Cu tine cum ramine? Chiar daca se va desparti de acel baiat, pe tine te va macina aceeasi intrebare: "Ma iubeste mai mult sau mai putin decit l-a iubit pe el?"
Eu zic sa lupti pentru iubire. Si eu am fost in aceeasi situatie si nu am luptat destul iar acum nu mai sint cu ea desi o iubeam enorm de mult. Intodeauna va avea un loc rezervat in inima mea. Uneori imi pare rau ca nu am insistat mai mult.
Deci eu zic sa nu o lasi du-te la ea si insista mai mult.
Nu ...nu as accepta sa o impart cu altcineva dar gandindu-ma la fa[tul ca as putea sa o pierd a doua oara ma omoara
Anonim... tata cam greu cea ce imi spui tu sa fac, eu nu as fi in stare sa o lovesc cu o floare dar sa ma mai despart de ea ...lucrul asta mi-ar rupe inima, cea ce imi ceri tu sa fac e cu dus si intors :1 la mana daca stai sa te gandesti bine are 8 luni 9 cu baiatul ala iar eu apar din boscheti si incep sa insir sentimente, logic nu crezi ca m-ar abandona instantaneu iar 2. Nu intodeauna este asa cum vrei tu, asa cum spune si misscanabiss "Era o vorba, apreciezi ce ai avut, numai dupa ce pierzi acel ceva, respectiv cineva. " sper sa intelegi si sa nu te superi pe mine ca te-am mustrat intr-un fel sau altul.
Eu nu caut altceva decat o idee care sa imi redea toate sperantele ...pentru ca sperante nu sunt multe un 35-40 la suta am...foarte greu, oricum mersi mult
Parca ai avea 10 ani nu 22.Nu va iubeste pe amandoi ca nu e femeia minune care poate sa iubeasca 100 de oameni deodata. E fata, si se simte speciala ca tanjesti tu dupa ea cand ea e cu alalalt si toate tampeniile astea de adolescenta. Te tine si pe tine in caz ca se desparte de celalalt sa nu ramana singura.Toti zic lupta pentru iubire zici ca suntem in nu stiu ce telenovela cu Jose Armando.Calmeaza-te ca n-ai pentru ce sa "lupti". Du-te si fa un dus si du-te intr-un bar ca o sa gasesti o tipa pe care poate o sa o privesti cu alti ochii. Iubirea oricum nu dureaza o viata.Crede-ma nu exista povesti reale cu au trait fericiti pana i-a calcat masina pe amandoi la 89 de ani
Da asa e: apreciezi ceva numai dupa ce pierzi. eu am iubit un baiat 3 ani de zile si cand i-am spus sentimentele mele el m-a indepartat de el din cauza ca cica el era asa genul tau si eu eram fata cuminte. am suferit mult. am plecat in strainatate si abia in vara cand am fost acasa am vb cu el si mi-a spus ca regreta ca ma iubeste si ca ma vrea inapoi... dar nu se poate cu toate ca eu inca il iubesc, sunt in alta tara. Eu zic sa vb cu ea si sa o lasi s aisi puna in ordine gandurile, sentimentele sa vada pe cine iubeste cu adevarat. bafta!