anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Numele meu este Madalin, am 17 ani si sunt in cautare de un sfat. Eu iubesc o fata de aproape 4 ani, o fata pentru care as face orice. A fost dragoste la prima vedere. Am avut o relatie de aproximativ 2 ani cu aceasta, dupa care a urmat o perioada grea pentru amandoi, in care am decis ca ii va merge mai bine fara mine si am oprit orice comunicare cu ea. In urmatorul an totul in jurul meu imi amintea de ea, tot ce vedeam, casa mea, tot. Dupa cam 1 an si cateva luni mi-a gasit noul cont de facebook si mi-a lasat un mesaj. Am inceput sa vorbim din nou (ca niste prieteni) si mi-a povestit ca acum incerca sa isi creeze o relatie cu un baiat de varsta ei, care spune ca el o iubeste, dar ea nu il poate iubi. Dupa cam o luna si'a dat seama ca eu inca tin la ea si o iubesc si a spus ca ea nu simte ca ma iubeste. In momentul asta zilele trec, ea trebuie sa decida intre mine si acel baiat. Eu imi doresc doar sa fie fericita, dar in acelasi timp as vrea sa incepem o noua relatie. Vreau doar un sfat in care sa imi spune'ti daca e bine sa mai incerc sa incepem o relatie, si daca da, cum sa o recuceresc. happy Multumesc

Răspuns Câştigător
| Meowyes a răspuns:

Ei bine, pare sa fie cam greu. Insa daca o iubesti atat de mult si de asa multa vreme, nu trebuie sa ii dai drumul. Daca si ea te-a iubit in acei 2 ani de zile nu poate sa numai simta nimic. Poate ca dragostea ei pentru tine s-a deteriorat putin, insa sunt sigura ca daca incepeti sa iesiti din nou o sa te iubeasca iar. Conteaza mult cum te comporti cu ea, sa fii atent si grijuliu cu ea dar in acelasi timp sa nu fii prea lipicios. Fetele isi pierd interesul daca stai pe capul lor intruna, ma rog unele fete nu stiu cum e ea. Poti sa incerci sa-i fii prieten pentru inceput si sa fii atent la orice detaliu care ti-ar putea da impresia ca inca tine la tine, nu neaparat ca te iubeste. Daca vezi acel detaliu actioneaza. Sunt sigura ca o sa gasesti o cale sa o cuceresti iar, o cunosti foarte bine si o iubesti. Doar fa ce simti. Nu trebuie sa o dai la altul care probabil nu o iubeste la fel de mult ca tine. Daca esti sigur ca o iubesti mai mult decat baiatul acela nu i-o da lui. Nu o va face fericita. happy Sper ca am ajutat. tongue

| Madalin0940 a răspuns (pentru Meowyes):

Mersi de sfathappy. O sa incerc sa fiu mai atent cu ea si mai grijuliu.

5 răspunsuri:
| VadTot a răspuns:

Prietene sa nu care cumva sa faci greseala de a relua relatia cu ea! Sfatul meu!

| neutrino a răspuns:

As dori sa detaliezi ce inseamna " am avut o relatie cu ea 2 ani de zile". Spre binele amandurora, nu incercati sa legati ceva ce s-a rupt, pentru ca nu va tine. La fel trebuie sa intelegeti ca o relatie nu este ca si un film in serial, ea este numai dintr-o singura parte si are un sfarsit bine definit. Urmeaza alte relatii, cu alte clipe frumoase si cu durerile specifice tineretii.

| Stelutza1990 a răspuns:

Ceau, draga

De ce nu incerci sa fi doar prieten cu ea?
Pana la urma, sunteti 2 calatori prin viata, care v-ati intersectat odata si vad ca inca mai aveti sentimente unul pentru altul.

Iubirea poate insemna si altceva decat,, sa ne-o tragem azi, cu orice pret,,
Mai bine pastreaza ce ati avut curat intre voi : ii spui ca intr-un fel o iubesti orice ar face.
Si ca orice alegere ai face tu in privinta fetelor, astepti tot asta de la ea.

Te-am tzucat.

| NuMaSuporti a răspuns:

Esti ceva soi obsedat care o urmareste de la distanta si face "hrrrrrr"?