anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O auzit despre o colega ca a facut sex oral unui prieten dupa 3 saptamani de relatie. Lui i s-a parut ciudat si s-au despartit. Mie mi se pare putin. Voi ce parer aveti? Dupa cat timp ar trebui sa faci dex intr-o relatie.

15 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Daca s-a repezit din prima sa-i faca tot tacamul, omul s-a saturat si cauta una mai cuminte.
Nu inteleg de ce unii adolescenti cand se imprietenesc se gandesc numai cum sa fac sex, chiar sa cred ca fetele de pe lumea asta nu mai au niciun stapan si vor sa stea numai cu picioarele desfacute?
Eu pe baiat il inteleg, incearca daca ii merge, bine daca nu...nu, dar daca i se mai si ofera, care-i prostul ala sa respinga asa ceva.
Este la mintea cocosului ca dupa ce fata i-a oferit tot baiatului de 16 - 17 sau 18 ani, acesta sa-si caute alta si sa o ia de la capat, in definitiv ce pierde?

| SweetCandy a răspuns:

"dex" trebuie sa faci in momentul in care te simti pregatit q adevarat, pentru a nu regreta mai tarziu...si mie mi se pare putin prea mult, ce a facut prietena ta insa fiecare e liber sa aleaga...happy

| Parintele a răspuns:

Ma, cu tzaranii nu trebuie sa faceti sex oral. Pe om l-a depasit momentul.

auran
| auran a răspuns:

Daca nu i-ar fi facut tot nemultumit si suspicios ar fi fost cu siguranta...cand? atunci cand doresti tu...

| M.J. a răspuns:

Sex normal, asta depinde de aman2, dar sex oral, nu stiu csz, eu nu sunt de acord cu asa ceva

| death a răspuns:

Poti sa faci DEX la solicitarea Academiei Romane, cand actuala editie devine depasita. Sex faci cand ai chef si n-ai ciclu.

| Dorinel a răspuns:

Daca e fata cuminte nu stiu... dar daca e o aventuriera chiar din ziua aia laughing

| claw_4117 a răspuns:

2-3 luni tongue acum depinde de parteneri, ca deh te mai uiti si la fata omului laughing

| yonut088 a răspuns:

E clar ca e t... a si vrea uta uta cu orice ii sta in cale laughing

| cucubauuu a răspuns:

Asta a fost si ieri

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Atunci cind esti sigur/sigura ca amindoi doriti acel lucru? Nu te lua dupa nebunul ala care vrea in fiecare zi 69 a spus-o la vrajeala!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Fiecare este liber să decidă când, cum, unde!
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nely Nely! care tot tacimul? ce rea esti? ce stii tu de tot tacimul?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pareerea mea ca toti sunteti cam tampiti si k puteti intrebari ca sa va aflati in treaba!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

oare stie paul ca timpit la timpit trage?