Daca s-a repezit din prima sa-i faca tot tacamul, omul s-a saturat si cauta una mai cuminte.
Nu inteleg de ce unii adolescenti cand se imprietenesc se gandesc numai cum sa fac sex, chiar sa cred ca fetele de pe lumea asta nu mai au niciun stapan si vor sa stea numai cu picioarele desfacute?
Eu pe baiat il inteleg, incearca daca ii merge, bine daca nu...nu, dar daca i se mai si ofera, care-i prostul ala sa respinga asa ceva.
Este la mintea cocosului ca dupa ce fata i-a oferit tot baiatului de 16 - 17 sau 18 ani, acesta sa-si caute alta si sa o ia de la capat, in definitiv ce pierde?
"dex" trebuie sa faci in momentul in care te simti pregatit q adevarat, pentru a nu regreta mai tarziu...si mie mi se pare putin prea mult, ce a facut prietena ta insa fiecare e liber sa aleaga...
Daca nu i-ar fi facut tot nemultumit si suspicios ar fi fost cu siguranta...cand? atunci cand doresti tu...
Sex normal, asta depinde de aman2, dar sex oral, nu stiu csz, eu nu sunt de acord cu asa ceva
Poti sa faci DEX la solicitarea Academiei Romane, cand actuala editie devine depasita. Sex faci cand ai chef si n-ai ciclu.