Te place...
Daca si tie iti place de ea actioneaza nu are rost sa stai dar ai grija ca se poate sa fie o mica problema ca ea sa te considere un prieten foarte bun.
Ai grija! Bafta...
S-a zicem ca aceasta fata ma place, si astazi la baschet am lovit-o din greseala cu mingea in ochi, s-ar putea supara?, eu i-am cerut scuze de vreo 4-5 ori, dar nu a zis nimic, si inainte sa se termine meciu profu cu 10 minute m-a chemat pe margine sa ma invete ceva scheme, si dupa ce s-a terminat meciu ea mo chemat sa ma duc sa jucam fazan( toata echipa). credeti ca s-ar putea supara ca am lovit-o cu mingea in ochi din greseala?
I-am intrebat niste prieteni daca ma place fata aceasta si iei o zis ca nu stiu sigur, dar mi-au zis sa ai du un sarut scurt si daca imi da o palma nu ma place, si daca nu zice nimic cand o sarut inseamna ca ma place, voi ce credeti sa o sarut?
Normal, din ce ne spui tu clar nu ii esti indiferent, daca o placi invit-o undeva sa o cunosti mai bine, afli ce puncte comune aveti si asa poate va construiti o frumoasa relatie, daca tu nu o placi pastreaz-o ca prietena, sa ii te confesezi si sa ai o partenera zambareata si bine dispusa la baschet
E sigur ca te simpatizeaza dar nu inseamna neaparat ca doreste o relatie cu tine.
Sunt destul de multe fete mai nou care fac ce ai zis ca face ea dar asta inseamna uneori doar o fire foarte sociabila si nu mai mult.
linarkfts întreabă: