Buna. Nu sunt experta, dar sunt fata. Cred ca incet incet ar trebui sa'i aratsi fetei c'o placi. Adica prin gesturi ca de exemplu s'o iei de mana pe strada... Punand ca motiv ca ai primit o provocare de la un prieten pe care ea nu-l qnoashte, iar atunci cand o iei de mana sa'i spui ca iti pare rau pentru prietena ei, dar tie iti place de alta fata. Ea sigur o s te intrebe care fata, iar tuh ai sa'i spui ca de ceva timp razi foarte mult cu o fata dragutsa si ai realizat ca iti place compania ei mai mult ca a unei prietene. Atunci poti s te oprestidin mers. Si sa'i spui ca acea fata e ea, ca o placi si vrei sa fie prietena ta. Baftaaaa!
Am vreo shansa la fundita ?
Sti ce e comic la asta? Ca si eu sunt in aceiasi situatie numai ca u st fata. Si la mine tot 50 la suta, dar nici eu nu il cred!
Faoo sa asi dea seama :Xapropiete d ea:Xcnd e un moment mai asa inkearca sa o saruti faosa asi dea seama fai complimentee :Xfundaa
Indirect ii poti dovedi mai bine, mai "credibil". Adica ea din gesturile si faptele tale isi va da seama ca o placi. 50% nu e putin, e aproape. Deci... bafta multa.
Ai grija cum te porti ca asta conteaza cel mai mult.
Ms acum stiu cum... am sa fac o conbinatie intre rasp voastre si sugestiile unui prieten... si sper ca voi reusii