| ANUBIS1 a întrebat:

O fostă colegă mi-a mărturisit că mă iubește, deși este într-o relație de câțiva ani.
În urmă cu un an eu i-am spus același lucru, că simt ceva pentru ea, bănuind din atitudinea ei că și ea simte ceva pentru mine, a negat și mi-a zis că vrea să fim doar prieteni. Am respectat decizia ei și am mers mai departe. A fost o perioadă ciudată, dar lucrurile au revenit, oarecum, la normal. Deși mi-a fost greu, am reușit după un timp să o văd doar ca pe o colegă. Suntem foarte buni prieteni și ne înțelegem din priviri, ca și cum am știi dinainte ce vrea fiecare dintre noi. Nu mai știu ce să înțeleg, mi-a spus că nu ar mai repeta deciziile din trecut, și că mă iubește. Nu mai înțeleg nimic!

2 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Buna,

Probabil s-a gandit mai bine si a realizat ca te place. Bineinteles, nu cred ca ii e usor avand in vedere ca ea are un iubit, cu care cel mai probabil lucrurile nu mai merg( monotonie, sau alte probleme mai grave), insa ea s-a obisnuit cu prietenul ei, fiind de cativa ani de zile impreuna. Probabil, nici nu stie ce sa faca.
Acum, daca voi sunteti prieteni buni, si va intelegeti din priviri- priveste-o in ochii, purtati o discutie despre asta si vezi exact ce simte. E normal sa fii confuz, probabil ca si ea e. Dar trebuie sa va ganditi amandoi foarte bine inainte de a lua decizia finala, si anume daca sa riscati tot si sa fiti impreuna sau nu.

| SG1995 a răspuns:

De fapt chestiunea e simplă, când tu i-ai spus anul trecut chestia asta, pentru ea a venit ca un șoc deoarece nu te putea vedea decât ca un prieten, dar se pare că în timp a realizat că simte același lucru pentru tine. Ce să zic, felicitări, nu mulți tipi ai șansa să iasă din frienzone.