| Xavier23 a întrebat:

Salut! O intrebare ar fi de ce nu se mai nu se mai gasesc relatii in momentul actual, adica tot ce auzi e pur si simplu o amicitie...

Si a doua intrebare mai exista dragoste si pentru baietii aia de 170 ca inaltimea doar conteaza in zilele noastre?

Funda!

Răspuns Câştigător
| Floridori a răspuns:

Inca exista relatii frumoase, dar oamenii tind sa fie din ce in ce mai superficiali.De aceea este greu sa gasesti un cuplu solid.Acum este la moda sa spui ca "relatia e toxica" si sa te desparti la prima mica problema aparuta. Oamenii au nevoie de "spatiu privat" intr-o casatorie, ceea ce mie, personal, mi se pare ca nu ar trebui sa existe. Unii oameni se folosesc de acest artificiu pentru a ascunde mizeriile pe care le fac si pretind ca increderea trebuie sa existe pur si simplu, cand, de fapt, increderea se castiga.
Cat despre barbatii mai scunzi, depinde de femeie.Nu cred ca ar trebui sa conteze inaltimea pentru ca nu mai traim in triburi in care barbatii ies la vanatoare si trebuie sa aiba picioarele lungi.Sotul meu are 1, 63cm happy iar eu sunt mai inalta decat el. Dar din ce in ce mai putini oameni se indragostesc de persoana pentru ceea ce este, nu pentru ca are o anumita inaltime sau o anumite culoare a ochilor.Aia nu e iubire, e ca si cum ai alege o bluza pentru ca e rosie si iti place culoarea si nu ai cumpara o rochie verde pentru ca nu este culoarea care se poarta anul asta.
Secretul nu este sa te indragostesti ci sa te indragostesti in fiecare zi de aceeasi persoana.

10 răspunsuri:
| tzionut a răspuns:

1 Sunt si relatii. Doar ca nu le vezi tu.
2 Conteaza caracterul omului in primul rand, restul e doar atractie initiala.

| NotNamed a răspuns:

1. Sunt si relatii, chiar extrem de multe
2. Gasesti pentru ca sunt multe fete minione pana in 1.60 maxim 1.65.

| Ofiintă a răspuns:

Pentru că o relație devine una în timp. Nu toată lumea este pentru toată lumea, prin urmare nu este întotdeauna usor să gasesti persoana potrivită ție.
Contrar a ceea ce ai mentionat, există relații și în momentul actual. Însă, relațiile altora nu te vor ajuta pe tine.

| UnDiavol a răspuns (pentru Floridori):

Aveți tot respectul meu doamna din toată inima mea și sufletul meu

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Exista relații de iubire și încă foarte frumoase. Exact cum a spus și Floareasoarelui26 (care are un răspuns frumos și de apreciat!) oamenii sunt foarte superficiali. Nu mai caută să se îndrăgostească de un suflet pur. Cauta sa se îndrăgostească de frumusețea exterioară, care este trecătoare. Mulți oameni nu mai știu sa iubească, ii interesează doar nevoile lor. Dacă îți dorești o relație frumoasa trebuie sa înveți sa nu te mai gândești doar la tine ci și la persoana de lângă tine, de fapt să o pui mai presus decât tine. Persoana de lângă tine trebuie sa îți fie cea/cel mai bun/a prieten/a, sa poți discuta orice (dacă nu cu persoana de lângă tine, atunci cu cine?!) dar încrederea se câștigă greu și se pierde repede. Din păcate, observ din ce în ce mai multe persoane care atunci când sunt "deranjate" de partener/a încep și "dau din casa", înjosesc partenerul pentru a se simți ei mai sus, mie chestiile de genul îmi lasă un gust amar happy. Țin enorm la intimitate, discreție. Ce împărtășește cineva cu mine, rămâne strict la mine. Aceeași pretenție am și eu.
Cât despre faptul ca ai înălțimea 1, 70 m crezi ca pentru tine exista scutire? happy o fata o sa te accepte și aprecieze pentru tot ceea ce reprezinți tu.

| Floridori a răspuns (pentru UnDiavol):

Multumesc! O zi frumoasa!

| UnDiavol a răspuns (pentru Floridori):

Multumesc frumos doamnă!

| siriusblack98 a răspuns:

Ce întrebări idioate...
1. Dacă nu le vezi sau nu ai tu parte de relațiile frumoase de iubire, nu înseamnă că ele sunt inexistente.
2. Ce mama dracu treabă are înălțimea de 1, 70 a unui băiat cu o relație?!
"de ce nu se mai nu se mai gasesc relatii in momentul actual" întrebi asta de zici că te uiți după aparate paypoint și nu găsești.

| Xavier23 explică (pentru siriusblack98):

Bai chitanta de metrou daca ti se parea idioata intrebare de ce ai mai raspuns? Te simti obligat sa raspunzi sau cum?

| CodrutElian1990 a răspuns:

Ce spui tu este doar varful aizbergului. Nu tot ce se aude - in special in mass-media - este si adevarat. Ai auzit de marea muta a populatiei?