Bună.
Jos,deoarece e neplăcut în timpul unei partide și e și scârbos...Ah, da, și pe piept, arată inestetic.
Pa, pa.
Buna! In primul rand, unde chiar deranjeaza pe multa lume in zona axilelor apoi daca e ceva mai intim in zona organelor genitale. :d.Mai vrei si argument? Tu cum ai reactiona sa vezi asa ceva la o fata? I-ai spune pleaca "ma " de aici sau si mai rau sa fie iubita ta si sa o vezi, de fapt sa n-o vezi de ditamai "padurea letea". Sa fim seriosi prea mult par nu tine cald ci te ingrozeste.
Doar "jos" şi la subraţ. Acum depinde, dacă e pădure şi nu te poţi odihni pe pieptul său fără să te gâdile faţa... evident că şi pe piept.
Peste tot in afara de maini si picioare (ca sa mai arate a baiat, nu de alta)...De ce? Pai e scarbos sa se dezbrace in fata mea si sa ma intreb daca e iubitul mau sau o maimuta evadata de la zoo.
Suna mai misto din gura unu barbat sa spuna ca trebuie sa se epileze pe piept nu?
Uită-te la părerile fetelor, e scârbos să nu o faci deloc prietene.
In opinia mucosilor de pe acest site, barbatia sta in lipsa parului. Sa-i asteptam sa creasca.
Barbatul fara par e neplacut vederii, e fatalau, e libidinos, respingator.
Parul chiar si subrat? Sau la zona pubiana de-ti iese din boxeri?
Mucoasele astea sunt speriate de barbatii adevarati si-si dau si ele cu parerea, desi n-au pus mana pe niciunul.
Buna. Mie imi place sa fie epilat peste tot, exceptie la maini si picioare deoarece vreau sa am langa mine un barbat nu o maimuta scapata de la zoo.
Daca iti place sa numesti barbatii maimute, eu nu am nimic impotriva.
Frate barbatia nu sta in par . eu ma epilez peste tot, si pe picioare, asta nu te face pe tine mai barbat decat mine, nici in visele tale. Dar asta tine de personalitatea, daca te ingrijesti, si nu mirosi ca un urs, nu vad care e problema cu parul.
Prietena mea spune ca i-ar place ca baiatul sa fie epilat in fund, ca sa fie catifelat la atingere precum Cocolino. Eu zic ca e bine sa fie epilat la penis, ca sa nu-i ramana fetei marar intre dinti.
anonim_4396 întreabă:
xJustJuss întreabă: