| StiTuCine a întrebat:

Salut o intrebare pe care as dori sa le o adresez doamnelor, domnisoarelor de pe sectiunea aceasta:
De ce baietii mereu au impresia, ca sunteti prea dificile in abordat sau in comunicarea cu ei?
Cum sunteti voi de fapt si ce asteptari ati avea de la un barbat in toata firea?(de la inceputul unei simple intalniri, la o relatie pe termen lung).
Am auzit tot felul de pareri de la baieti/baietasi si as vrea sa aud si parerea voastra.

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu suntem deloc dificile de abordat, depinzand INTOTDEAUNA de cum te prezintui tu unei fete si cum o abordezi, fiindca prima impresie conteaza enorm si este decisiva!
Extrem de important ca fata sa fie singura, ca de are prieten, atunci iti bati gura de pomana!

Ce asteptam de la voi?
Un barbat spalat, curat imbracat si decent, barbierit si pieptanat, fara mot in frunte sau ras in cap, fara pantaloni rupti sau 5 numere mai mari, ca sa-i stea in vine si sa i se vada chilotii, fara tenisi in picioare, fara pantaloni de trening si fara aere de jmecher si personal as adauga: fara fumatori si alcoolisti.

| StiTuCine explică (pentru Violleta2022):

Un raspuns foarte bun si detaliat, insa nu s de acord cu tine la ultima parte cu "fara tenisi in picioare, fara pantaloni de trening", e o parere subiectiva in astea cateva cuvinte ceea ce mi da impresia(prima si decisiva) ca esti o femeie cu activitate sportiva aproape zero.
Sincer sper totusi ca te ai referit la "fara tenisi pomposi de firma mare aratand ca saracii se imbraca in branduri, sau fara pantaloni de trening foarte largi in latime" AIA DA nu e atractiv nici eu n as purta asta.
In rest de acord.

| Violleta2022 a răspuns (pentru StiTuCine):

Te inseli, sunt o persoana foarte activa, desi sunt trecuta de prima tinerete, fac zilnic sport sau ies la alergat in imprejurimi pentru sanatate. Traiesc in occident de peste 3 decenii unde sportul este practicat pe scara larga, de la copii mici pana la batranii de 70-80 de ani. atat eu cat si sotul suntem fosti sportivi si am ramas iubitori de sport, dar nu iesim in trening la plimbare, sau cand mergem in vizite. Treningul este de purtat strict cand faci sport sau in casa, ori prin curte.
Si ca sa reveim la oile noastre, ti-am zis parerea mea proprie si persoanala, urasc ideea sa vad un barbat ca merge la intalnire in pantaloni de terning! Mi se pare dezgustator sa nu-i pasa cum iese pe strada, ori este atat de sarac de nu-si permite nici macar o pereche de panaloni decenti.
Cat privesti tenisii pomposi sau alte incaltari de marca, astea sunt doar snobisme de Romania, ca numai acolo se gandeste asa.

| StiTuCine explică (pentru Violleta2022):

"Treningul este de purtat strict cand faci sport sau in casa, ori prin curte."-Parere subiectiva, nu folosi cuvantul "strict", ca tu fiind o singura persoana nu intruneste o regula generala.happy

"
Si ca sa reveim la oile noastre, ti-am zis parerea mea proprie si persoanala, urasc ideea sa vad un barbat ca merge la intalnire in pantaloni de terning!"-acum o faci parere subiectiva, la prima impresie ai vorbit la general.Ai grija cum te exprimilaughing!

7 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru ca sunt scârbite de voi,ele nu cauta catelusi care prin vrajeala vor sex,le place sa faca sex fix cu aia care sunt populari,treaba e simpla, daca un barbat are succes la femei cu atat e mai adorat, numai vb de gelozie, nesiguranta, slaba stima, de ce sa aiba asteptari daca nu te place fizic

| Goete a răspuns:

"De ce baietii mereu au impresia..."

De ce vorbesti in numele tuturor baietilor? Eu n-am deloc aceasta impresie

| StiTuCine explică (pentru Goete):

Aici ai dreptate, atunci majoritatea.Fiind baiat cunosc multi.

| Baby02bbbbb a răspuns:

Mie îmi plac băieții timizi, care vorbesc puțin, dar ce trebuie. Sunt diferite tipuri de fete