anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O intrebare pentru. baieti: Azi a fost prima data din ultimele 7 luni cand m-am masturbat, am facut-o intens si am ejaculat, totul ok! dupa 1 ora mi s-a umflat penisul si arata de parca ar fi strangulat, e umflat si m-am ingrijorat fff tare, am facut un dus dupa aceea si inca nimic!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E ceva normaltonguesi eu daca dau o ora mi se umfla...e ceva normal deoarece freci mult de ea si pielea se umfla...asteapta maxim o saptamana sa vezi ca se dezumflahappynu are rost sa dai bani aiurea la medic

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu cumva nu ai mai reusit sa recalotezi capul penisului si a ramas decalotat? daca da, atunci trebuie sa ajungi urgent la spital la un chirurg sau un urolog, fiindca ai o boala numita parafimoza care poate duce la necroza si amputarea capului penisului.

| unnimeni a răspuns:

Naspa, cel mai bine du'te la medic eu la asa problema nu as asculta la sfaturile nimanui de pe aici.
Respect brigaela.

| DanMp3 a răspuns:

Stai linistit dupa cateva zile o sa fie ca inainte!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Naspa, mie mi se intimpla asa daca beau lapte batut, serios, cica este vb despre priapism

| EnglandGB a răspuns:

Deci nu stiu sa-ti zic de capul penisului, e ok e ca inainte,doar penisul e umflat si pielea, dar nu ma speria ff tare, ca deja.

| i0oOoOo0 a răspuns:

England si eu am aceeasi problema spune-mi te rog daca tia trecut fara nici un tratament

| i0oOoOo0 a răspuns:

Gata mi-a trecut in 3 zile

| robe1999 a răspuns:

Du-te la medic si spune-i ca te-ai masturbat si gata.