| Jokers666 a întrebat:

O intrebare pentru un prieten: El vrea să faca sex cu o fata dar nu stie ce sa ii zică in mesaje ca sa o invite la un *** barbatos? Cine mă ajută va primi Funda!

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă nu este în stare să vorbească. nu merită să se cu ea. Iar tu nu trebuie să îl ajuți, ci dompotrivă. Să învețe mai întâi să vorbească cu o fată și apoi să vrea bărbăție. Dacă nu, să și-o taie.

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde daca nu are 18 sa se descurce singur, nu putem ajuta sexul interzis pentru minori

| RAY a răspuns:

Sa i spuna ca a fost vaccinat anticovid si poate vaccina si pe alti prin sex

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Cine te ajută? Tu ești prietenul ăla?

| Jokers666 explică (pentru sadrian46):

Da eu trebuie sa il ajut pe prietenul meu ca el nu este in stare sa vorbeasca cu o fata in ***

| Jokers666 explică (pentru sadrian46):

Adevarat ai mare dreptate

| sadrian46 a răspuns (pentru Jokers666):

Dacă nu este în stare să vorbească. nu merită să se cu ea. Iar tu nu trebuie să îl ajuți, ci dompotrivă. Să învețe mai întâi să vorbească cu o fată și apoi să vrea bărbăție. Dacă nu, să și-o taie.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Si acel prieten te-a intrebat pe tine?

In orice caz, ar trebui sa ii spui (pardon, el sa ii spuna), pur si simplu despre asta, subiectele legate despre sexualitate si tot ce tine de partea intima, nu ar trebui sa lipseasca intr-o viata de cuplu. Iar daca nu sunteti (adica el cu ea, pardon) cuplu, tot pur si simplu o intrebi.

Sau si mai bine, ii dai de inteles subtil ca ai vrea asta si vezi ce spune, ar fi ok si fata in fata, nu neaparat prin mesaje.

Numai bine!

| Jokers666 explică (pentru DoarBogdan):

Mai frt prietenul meu nu stie ce sa ii zică prin mesaje ca fata aia ii prostituată de asta si nu stie ce sa ii spuna ca sa se fura sti

| DoarBogdan a răspuns (pentru Jokers666):

Ah, pai atunci sa ii spuna direct, cum nu stie. Sa dea copy - paste la ce ii zici tu atunci big grin

| Jokers666 explică (pentru DoarBogdan):

Dar el vrea *** nu eu nu ar fi mai bine sa ii zică în viața reală ca asa pl

| Catrice a răspuns:

Sa vorbeasca așa și cu ea, poate are noroc.