anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O prietena mi-a spus ca e bine sa ai relatii intime cu o persoana daca incepi de la 17 ani.Este adevarat?

Răspuns Câştigător
| goldheart a răspuns:

Eu cred ca prietena ta s-a exprimat gresit, a vrut sa spuna ca dupa 17 ani, deja incepi sa realizezi ce vrei in viata, pentru ca te-ai format ca om si esti matur ( emotional si fizic). Acum, tu trebuie sa decizi cand si cum si unde si etc etc va fi marele moment. Fundita?:*

8 răspunsuri:
| nyko06 a răspuns:

Este bine atunci cand tu esti pregatita din toate punctele de vedere si esti cu persoana potrivita...

| Well a răspuns:

Eu zic sa nu te mai iei dupa toate prietenele. E bine sa iti incepi viata sexuala cand crezi tu ca esti pregatita. Prietena ta te-a dat un mic sfat dar nu te-a spus sa si faci cum zice ea. Poate asta crede ea si te-a spus opinia ei dar spune-i si tu opinia ta. Chiar daca sunteti prietene nu inseaman ca ganditi la fel. Succes

| InvisibleGirl a răspuns:

Buna Emma!
Nu este o varsta anume, la care este bine sa iti incepi viata sexuala. Daca o incepi la 17 sau 18 ani ce conteaza? Nu e absolut nici o diferenta! Important insa este faptul sa iti gasesti baiatul potrivit, care sa iti dovedeasca ca te iubeste si iti doresti sa ai cu el un act sexual, nu sa iti ceara el asta.In urma acestui fapt exista 2 posibilitati :
-sa te paraseasca pentru ca a obtinut ce a vrut de la tine
sau
-sa va apropiati mai mult decat ati fost pana acum
Acum ramane la decizia ta ce vrei sa faci. Daca ai sau nu incredere in partenerul tau.Insa te sfatuiesc sa te gandesti de 2 ori inainte.La varsta asta cei mai multi baieti nu isi doresc o relatie serioasa.

| Amalia100 a răspuns:

Nu cred ca exista o varsta exacta, insa a avut dreptate pe undeva...organismul tau este pregatit in totalitate undeva dupa acea varsta si in plus de asta te si maturizezi mai mult! Deci daca vrei sa iti incepi viata sexuala incepe-o dupa varsta de 17 ani atunci cand esti pregatita u omul potrivit ca sa nu regreti mai tarziu happy E bine sa asculti sfatul prietenelor dar in nici un caz sa nu faci ce iti spun ele! tine cont de fiecare sfat si analizeaza-l happy

| Dreamer a răspuns:

Mai nu stiu...dar un lucru este sigur : va mananca rau de tot!

| mihaibr11 a răspuns:

Salut! Poti sa ai relatii intime cu o persoana si daca nu incepi la 17 ani. Oricum din intrebare eu iti sugerez sa mai astepti. Succes

Elianna
| Elianna a răspuns:

De preferat este să fii majoră, să iubeşti şi să fii iubită.

| cipri83 a răspuns:

E foarte bine laughing